Ο τραυματισμός του Γιορέντε που "πάγωσε" το Περιστέρι

Μετά από σύγκρουση του με τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο Ραούλ Γιορέντε χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Δείτε καρέ-καρέ τον σοκαριστικό τραυματισμό.

Ο τραυματισμός του Γιορέντε που "πάγωσε" το Περιστέρι

Άτυχος στάθηκε ο Ραούλ Γιορέντε της Καλλονής στο 13ο λεπτό του αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Στέφανο Ναπολεόνι τον χτύπησε άθελά του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να σωριαστεί στο χορτάρι και να του γυρίσει η γλώσσα. Παράλληλα, από το χτύπημα του σκίστηκε το δεξί του φρύδι, γεμίζοντας με αίματα το πρόσωπό του.

Για μερικά δευτερόλεπτα παίκτες και προπονητές "πάγωσαν", όμως η αντίδραση του ιατρικού τιμ της Καλλονή ήταν άμεση και ο παίκτης επανήλθε. Φυσικά ήταν αδύνατο να συνεχίσει στο ματς και έγινε αλλαγή με τον Κρολ. Να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του γηπέδου βρισκόταν και η σύζυγος του Γιορέντε, η οποία ανησύχησε ιδιαίτερα για την υγεία του άντρα της.

Δείτε καρέ-καρέ τον τραυματισμό:

 

 

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ