Καρίμ, ο πρώτος του +10. Ποιος θα τον ξεπεράσει;

Σκληρή η μάχη για το "χρυσό παπούτσι" της Super League Σουρωτή. Ο Ιρανός του Ολυμπιακού που ξεπέρασε πρώτος το διψήφιο όριο, ο Πρίγιοβιτς που τον καταδιώκει και τα αουτσάιντερ. Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα; Ψήφισε στο POLL.

21/01/2018 Olympiacos Vs Xanthi for Superleague season 2017-18 in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens, Greece

Photo by Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Ανσαριφάρντ GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Πάρα πολλά γκολ το πρωτάθλημα δεν έχει. Γι' αυτό και οι ποδοσφαιριστές που ξέρουν να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα ξεχωρίζουν σαν τον γκολτζή μέσα στην περιοχή!

Ο πρώτος που, μετά από 18 αγώνες, έφτασε σε διψήφιο αριθμό ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Ξάνθη. Ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού έφτασε πλέον 11 "τεμάχια", την ίδια στιγμή που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ έχει 9. Ο "Πριγιο-γκολ" σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με τον Απόλλωνα και διατήρησε την επαφή του τόσο με τα δίχτυα όσο και με τον... Ανσαριφάρντ.

Οι δυο τους μοιάζουν να είναι τα φαβορί για την πρωτιά. Διότι μπορούν να σκοράρουν με συνέπεια. Μάλιστα ο Πρίγιοβιτς έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας σ' όλο το πρωτάθλημα, αφού χρειάζεται 2.7 τελικές για κάθε γκολ, τη στιγμή ο Ιρανός θέλει 3.5 τελικές.

Υπάρχουν όμως και 2-3 άλλοι που διεκδικούν, με τις δικές τους πιθανότητες, τον τίτλο του αρχισκόρερ. Ο Έρικ Γέντρισεκ, κλεισμένος μεταξύ Σισέ-Ένγκελς, δεν σκόραρε στο Καραϊσκάκη, αλλά έχει ήδη 8, όσα και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο.

Όσο για τον Σέρχιο Αραούχο, τα 7 δικά του τον κρατούν στην πρώτη 5άδα της κατάταξης. Άλλα τόσα έχουν οι Μιχάλης Μανιάς και Κώστας Φορτούνης.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK