"Είμαστε σαν το Prison Break"

Σαστισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι φίλαθλοι της Καβάλας, οι οποίοι λίγα 24ωρα μετά την απόφαση υποβιβασμού στη Δ' Εθνική, βλέπουν από τη μία στιγμή στην άλλη την ομάδα τους να διαλύεται.

"Είμαστε σαν το Prison Break"

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Καβάλας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος, έκανε λόγο για αφανισμό και όχι τιμωρία της ομάδας, λέγοντας πως: "Αν έκαναν λάθη και αδικήματα οι διοικούντες, τότε να τιμωρηθούν. Τα σφάλματα πληρώνονται. Ωστόσο εδώ μιλάμε για αφανισμό μίας ομάδας, η οποία ποτέ δεν έχει αγωνιστεί ξανά στη Δ' Εθνική. Και αυτή είναι η 3η απόφαση που βγαίνει σε ένα καλοκαίρι για την ομάδα, αφού υπήρξαν και αυτές που έκαναν λόγο για υποβιβασμό στη Football League και συμμετοχή στη Super League με μείον οχτώ βαθμούς.

Αν θέλουν να ξεκινήσουν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, ας την ξεκινήσουν και ας είμαστε εμείς πρώτοι. Αλλά να τιμωρηθούν και οι υπόλοιποι. Δε νοείται να είναι στη Super League ομάδες που εμπλέκονται στα στημένα, όπως Λεβαδειακός και Κέρκυρα. Δεν θυμάμαι επίσης να τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για το παιχνίδι με την Τιφλίδα. Με τόσες ανατροπές και τόσες αποφάσεις, είμαστε φέτος σαν το Prison Break. Είναι κρίμα να την πληρώσουμε μόνο εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK