Γιάκομπ και Ετούχου

Τα ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα προκειμένου να έρθουν και να ενισχύσουν την Καβάλα ήταν πολλά. Ωστόσο δύο από αυτά φαίνεται να παίρνουν σειρά προτεραιότητας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι Αργοναύτες θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τις υποθέσεις των Βικτορά Γιάκομπ και Κέλβιν Ετούχου.

Γιάκομπ και Ετούχου

Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθούν τις επόμενες ώρες στην Καβάλα και να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της συμφωνίας τους.

Παράλληλα Βούλε Τιφούνοβιτς (28χρονος στόπερ από τη Βίσλα Κρακοβίας) και Έρολντ Γκουλόν (23χρονος μέσος της Μπλάκμπερν) συνεχίζουν να βρίσκονται στο μυαλό των Καβαλιωτών.

Σε ό,τι αφορά την μεταγραφή του Ντουγκλάο στην Μπράγκα, αυτή θεωρείται πλέον δεδομένη, αφού μέσα στις επόμενες ώρες η πορτογαλική ομάδα θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου αμυντικού., Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς, είναι τα λεφτά που μπήκαν στα ταμεία του ΑΟΚ από την μεταγραφή αυτή, αφού η Καβάλα είχε το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση των Ντιέ, Ονουάτσι και Αμπντούν, οι οποίοι θα συνεχίσουν και αυτοί σε άλλη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK