Η Super League αποφασίζει για Κέρκυρα

Η ΕΕΑ αφήνει την ευθύνη της απόφασης για την τύχη της Κέρκυρας στη Super League.

Η Super League αποφασίζει για Κέρκυρα

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League θα αποφασίσει για την τύχη της Κέρκυρας, μετά από τις καταγγελίες του Εργοτέλη σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "Φαιάκων".

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ομόφωνα ότι πέρυσι υπήρξε εικονική μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου, ωστόσο δεν έχει περαιτέρω αρμοδιότητα, όπως εξήγησε μέσω επιστολής που έστειλε σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

"Η Επιτροπή διαβιβάζει την παρούσα απόφασή της ως 'έκθεση' στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για να πράξει τα δέοντα και ειδικότερα για να αποφανθεί ως αρμόδιο όργανο για το θέμα της αποβολής ή μη της Κέρκυρας από τη Super League", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της Super League, της ΕΠΟ, της Κέρκυρας και του Εργοτέλη.

Η καταγγελία των Κρητικών έχει να κάνει με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι Γιώργος Λιμπάντσης και Χαρίτων Κουτσούρης, στο οποίο ο νυν μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αθανάσιος Ίσσαρης, εμφανιζόταν ως "μπροστινός".

Ως αποτέλεσμα, η Κέρκυρα δεν συμμετείχε στην κλήρωση της Super League 2015-2016, αφού είναι πιθανό να τιμωρηθεί με υποβιβασμό και να μην συμμετάσχει τη νέα σεζόν στην κατηγορία.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα