Μάντζιος: "Απαράδεκτη η απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα"

Εντονη ήταν η δυσφορία του Ακη Μάντζιου για το γεγονός ότι το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ διεξήχθη παρά τις κάκιστες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.

Μάντζιος: "Απαράδεκτη η απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα"

Αναλυτικά ο προπονητής των Φαιάκων είπε: "Πρώτα από όλα θα πρέπει να πω ότι είναι απαράδεκτο που έγινε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι όσοι αποφάσισαν να γίνει το παιχνίδι δεν σέβονται τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες. Δεν γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λόγω των καιρικών φαινομένων.

Σήμερα το παιχνίδι πήγε καθαρά στη δύναμη, την προσωπική μονομαχία και την τύχη. Στα δύο πρώτα στοιχεία ως τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τα Γιαννινα αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μιλάω για την τύχη γιατί από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ, όπως και το δεύτερο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με τέτοιο αγωνιστικό χώρο».

Η προσπάθεια έγινε κι από τους 22 ποδοσφαιριστές, προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Δεν έχω παράπονα από τη διάθεση των παικτών μου. Προχωράμε, έχουμε ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό για να κλείσει ο γύρος και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι ενισχύσεις θα μπορούμε να έχουμε για να προχωρήσουμε και πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK