Στην τελευταία προπόνηση ο Λιμπάντσης

Με μία πρωινή συγκέντρωση, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωί της Παρασκευής (11/5) η φετινή σεζόν για τον ΑΟ Κέρκυρα.

Στην τελευταία προπόνηση ο Λιμπάντσης
INTIME SPORTS

Μια σεζόν, που παρά τις δυσκολίες, ο ΑΟΚ κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία, ανανεώνοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το ραντεβού του με τα μεγάλα σαλόνια. Το παρών στο προπονητήριο του Ποταμού, έδωσε και ο μεγαλομέτοχος των Φαιάκων, Γιώργος Λιμπάντσης, ο οποίος και μίλησε σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο.

Αμέσως μετά οι παίκτες αποχαιρέτησαν το προπονητικό τιμ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ωστόσο αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι ο τρόπος αλλά και το πότε θα πληρωθούν οι παίκτες τα χρήματα που τους οφείλονται.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως κατά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις τον Ιούλιο, το ρόστερ δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σημερινό, αφού περίπου δέκα με δώδεκα παίκτες θα αποχωρήσουν. Ήδη την πόρτα της εξόδου πέρασαν οι Γκαλίνοβιτς, Καλαντζής και Ερίθε, ενώ θα ακολουθήσουν οι Σακελαρίου, Μαζνόφ, Γραμμόζης, Χαμπλ, Βέντσελ, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Λαμπρόπουλος και Τσίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK