Αποχαιρέτησε ο Εντιμάρ

Τον Δημήτρη Σουάνη και τον Μάουρο Πόι στην πόρτα της εξόδου, συνόδευσε και ο Εντιμάρ Φράγκα. Ο έμπειρος αριστερός μπακ, που φέτος αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας, ετοίμασε βαλίτσες για την Κλουζ, στην οποία και ανήκει.

Αποχαιρέτησε ο Εντιμάρ

Μάλιστα ο παίκτης με δηλώσεις του τόνισε πως φεύγει από τη Ξάνθη με τις καλύτερες εντυπώσεις: "Ήταν ένας χρόνος που ζήσαμε πολλά με τους συμπαίκτες μου. Ευτυχώς, όμως, για εμάς τελείωσαν όλα καλά. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις και με την επιθυμία η ομάδα να πετυχαίνει μέρα με τη μέρα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω την Ξάνθη που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια όμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τους Μαρσελίνιο και Πόι που με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα".

Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Την ευκαιρία να περάσουν ένα πολύ ευχάριστο πρωινό είχαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, αφού την Τετάρτη βρέθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής, στο χωριό Υφαντές.

Αντιπροσωπεία της ακριτικής ομάδας που απαρτιζόταν από τον αρχηγό Σπύρο Βάλλα, τον Μαρσελίνιο Λέιτε, τον Μανώλη Μπέρτο, τον Μάρκο Μαρκόφσκι, τον Θόδωρο Βασιλακάκη τον Μάκη Μπαξεβανίδη, τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον τιμ μάνατζερ Κώστα Αστραπέλλο επισκέφτηκε τα παιδιά Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Οι παίκτες μοίρασαν δώρα, μίλησαν με τους μαθητές, έπαιξαν ποδόσφαιρο στον προαύλιο χώρο και δέχθηκαν τις ευχές όλων, προκειμένου η νέα σεζόν να είναι καλύτερη από τη φετινή. Τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες είχαν την τιμητική τους, ενώ η ακριτική ΠΑΕ ανανέωσε το ραντεβού της με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK