Έγιναν τα εργομετρικά, αποχωρεί και ο Καζάκης

Μετά το ρεπό της Πέμπτης οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν στα Πηγάδια, αυτή τη φορά όμως όχι για προπόνηση, αλλά για τα καθιερωμένα εργομετρικά τους τεστ.

Έγιναν τα εργομετρικά, αποχωρεί και ο Καζάκης

Η μέρα της Παρασκευής περιλάμβανε τις εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, με σκοπό ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δει την φυσική κατάστασή τους, λίγες μέρες μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα το ρόστερ της ακριτικής ομάδας - ανά δύο άτομα - βρισκόταν στο προπονητήριο των Πηγαδίων, όπου με την παρουσία του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα και του γυμναστή Παύλου Γκότση υποβάλλονταν στα συγκεκριμένα τεστ. Τα αποτελέσματα του κάθε ποδοσφαιριστή λειτουργούν ως μέτρο σύγκρισης, με αυτά που θα εξαχθούν από τις αντίστοιχες εξετάσεις πριν από το ξεκίνημα της νέας σαιζόν, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσουν και τη βάση, για να δημιουργηθεί το ατομικό καλοκαιρινό πρόγραμμα, που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε παίκτης της Ξάνθης.

Και άλλες αποχωρήσεις ενόψει καλοκαιριού

Την ίδια στιγμή το ρόστερ της ομάδας αναμένεται να υποστεί μεγάλες αλλαγές, αφού ήδη μετά τους Σουάνη και Πόι που έλυσαν τη συνεργασία τους και τους Ντάνι, Φράγκα, Βιβιανί, Στάσιακ, Νταρμπιόν που μαζεύουν βαλίτσες, και ο Βλάσης Καζάκης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει. Ο έμπειρος επιθετικός που φέτος δεν κατάφερε να προσφέρει φέτος τα αναμενόμενα και ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Παράλληλα και ο Σταθάκης ετοιμάζεται να φύγει από τα Πηγάδια, αφού πιθανότατα θα δοθεί δανεικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK