Ευτυχώς υπάρχει και η Δράμα για την Ξάνθη

Τη στιγμή που οι παίκτες της Ξάνθης μετρούν την όγδοη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να δώσει κάποια εξήγηση για τα… ανεξήγητα στην ομάδα του, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες, οι οποίοι πιο… χαλαροί από κάποιους άλλους δεν τα βάφουν μαύρα.

Ευτυχώς υπάρχει και η Δράμα για την Ξάνθη

Βλέπετε η επικείμενη αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, αποτελεί για κάποιους παίκτες της Ξάνθης παιχνίδι στο οποίο θα μπορέσουν να βάλουν φρένο στην κάκιστη πορεία των τελευταίων οχτώ παιχνιδιών και ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται σαν ένα ματς από το οποίο μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται για να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πέφτει στην ίδια παγίδα, θεωρώντας αυτή την… χαλαρότητα ενόψει Δόξας, επικίνδυνη, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα από δω και στο εξής. Στο χαλάρωμα της Κυριακής ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε τις παγίδες αυτού του αγώνα, από τον οποίον αν δεν πάρουν τη νίκη, τότε ο κίνδυνος υποβιβασμού γίνεται πια ορατός.

Η Δευτέρα (26/03) είναι μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες, προκειμένου να ηρεμήσουν και να αποφορτιστούν από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως για το ματς με τη Δόξα Δράμας, εκτός από τον τιμωρημένο Ντάνι (θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική από τις τέσσερις της ποινής του), θα λείψει και ο Κομεσίδης, που αποβλήθηκε στο Περιστέρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK