Μάουρερ: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Πανθρακικό, αλλά και τη διαιτησία της αναμέτρησης, εξέφρασε ο Ράινερ Μάουρερ, ο οποίος υπογράμμισε ότι "πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και με πάθος".

Μάουρερ: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ξάνθης: "Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ξεκινήσαμε καλά το ματς και νομίζω ότι στο πρώτο τέταρτο έπρεπε να έχει κερδίσει η ομάδα ένα πέναλτι, αλλά δόθηκε φάουλ από τον διαιτητή. Παράλληλα είχαμε και ευκαιρίες με τον Τριάδη.

Η συνέχεια ήταν δύσκολη γιατί είχαμε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού με δέκα παίκτες, αλλά πήγαμε καλά αν και με λιγότερο παίχτη έχοντας τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Σολάρι.

Στη μεταγραφική περίοδο ήρθε ο Γκαρσία, αλλά δεν έχουμε άλλες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Εντάξει έχουμε ακόμα 15 παιχνίδια, υπάρχει χρόνος να δούμε αν είμαστε μέσα στους στόχους.

Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και με πάθος παρά τα αγωνιστικά προβλήματα. Ήξερα ότι ο Πανθρακικός είναι δυνατή ομάδα, έχασε μόνο από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας και τον αντιμετωπίσαμε με σεβασμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK