Πανόπουλος: "Δεν θα γίνει ούτε μια μεταγραφή"

Οι παίκτες της Ξάνθης έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητοι για πέντε αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα αυτά.

Πανόπουλος: "Δεν θα γίνει ούτε μια μεταγραφή"

Ο ισχυρός άντρας των Ακριτών μιλώντας στην εφημερίδα "GOAL" δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ξεκαθαρίζοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια απόδοση η Ξάνθη δεν θα πάει πουθενά.

Μάλιστα, η αναφορά του σε ομάδα... χωριό, μετά το ματς με τον Πανιώνιο, δεν έμεινε από κανέναν ασχολίαστη: "Αυτό που είπα, το εννοούσα. Βλέπω το ποδόσφαιρο ως νορμάλ άνθρωπος και όχι με παρωπίδες. Είμαι πραγματιστής. Η ομάδα έκανε μερικές καλές εμφανίσεις και έμεινε στις δάφνες".

Συνεχίζοντας, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, έστειλε σήμα... κινδύνου: "Με εξέπληξε ευχάριστα σε 5-6 παιχνίδια, αλλά η πραγματικότητα είναι πως με την προχθεσινή εμφάνιση δεν πάμε πουθενά. Ως ομάδα και ως εταιρεία είμαστε συνεπείς στις οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν κι αυτοί". Τέλος, ο Χρήστος Πανόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές: "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε μία μεταγραφή. Αντίθετα, θα φύγουν και κάποιοι για να ελαφρύνει το μπάτζετ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK