Πανόπουλος: "Έφυγε ο πιο ευάλωτος"

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος αποχαιρέτησε τον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πανόπουλος: "Έφυγε ο πιο ευάλωτος"

Ο ισχυρός άνδρας των ακριτών ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό της ομάδας τονίζοντας πως υπήρξαν ευθύνες και από τις δύο πλευρές, όμως έφυγε ο πιο... ευάλωτος.

Αναλυτικά:

" Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Καραγεωργίου για την αξιοπρέπειά του και για τον επαγγελματισμό του και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι σίγουρο ότι σε ένα «διαζύγιο» φταίνε δύο. Έφυγε ο πιο «ευάλωτος» παίρνοντας και τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Αυτοί που μένουν ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τις δικές τους, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Εύχομαι στο Νίκο ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένειά του".

Super BALL με Στοχ και Νικοπολίδη

Δείτε την Κυριακή στις 22:30 την εκπομπή SUPER BALL με κεντρικά πρόσωπα τον Μίροσλαβ Στοχ και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 4η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK