Συμβουλές του Ουζουνίδη προς τους ποδοσφαιριστές

Μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο των Πηγαδίων περιείχε για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης το πρόγραμμα μετά το ρεπό της Δευτέρας να ξεκουραστούν.

Συμβουλές του Ουζουνίδη προς τους ποδοσφαιριστές

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εμφανώς προβληματισμένος από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ζήτησε από όλους να κλείσουν την άσχημη αυτή παρένθεση, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η μετάθεση της 23ης αγωνιστικής κατά μία εβδομάδα μόνο ευεργετικά αναμένεται να λειτουργήσει για τους Θρακιώτες, οι οποίοι θα έχουν όλο το χρόνο να ηρεμήσουν, να διαπιστώσουν τα λάθη τους και να κάνουν κάποιες δοκιμές στην ενδεκάδα.

Για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Νέων της Ξάνθης, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις δύναμης, σε ασκήσεις ισορροπίας και ακολούθησε αερόβιο τρέξιμο με αλλά και χωρίς μπάλα. Μοναδικό πρόβλημα αυτό με τον νεαρό στόπερ Δημήτρη Γούτα, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον δικέφαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK