Τέλος ο Σουάνης

Παρελθόν από την ομάδα της Ξάνθης αποτελεί από το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Σουάνης.

Τέλος ο Σουάνης

Ο έμπειρος επιθετικός, μετά από παρουσία τεσσάρων χρόνων στα Πηγάδια, πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Σουάνης δεν ήταν εξ εκείνων που επρόκειτο να φύγουν, ωστόσο η σφικτή οικονομική πολιτική της ομάδας, φαίνεται πως δεν χτυπά μόνο τους υψηλόμισθους, αλλά και τους χαμηλόμισθους παίκτες.

Εν τω μεταξύ, στη διάρκεια του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε σε ασκήσεις με μπάλα και τακτικής. Οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Θοδωρής Βασιλακάκης προπονήθηκαν ατομικά.

Για την Πέμπτη (17:00) έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα Παλαίμαχων. Απόντες θα είναι οι Πέτρος Μάνταλος, Μάρκο Μαρκόφσκι και Θόδωρος Βασιλακάκης, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την ακριτική ομάδα στα βραβεία Nova Superleague (Πέμπτη 21:00, θέατρο Badminton) που διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά. Μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός διεκδικεί και το βραβείο του καλύτερου τέρματος της σεζόν για εκείνο που είχε σημειώσει απέναντι στον Εργοτέλη την 15η αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK