Γκσπούρνινγκ στο Contra.gr: "Το περίμενα ότι θα μείνω εκτός"

Με δηλώσεις του στο Contra.gr, ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ χαρακτήρισε αναμενόμενη την απόφαση της διοίκησης να τον αφήσει εκτός αποστολής από το τουρνουά της Κύπρου.

Γκσπούρνινγκ στο Contra.gr: "Το περίμενα ότι θα μείνω εκτός"

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας δείχνει ότι αποδέχεται την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη μέρα που αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη.

" Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα. Από τη στιγμή που δεν θέλησα να ανανεώσω, ήταν αναμενόμενο. Εγώ απλά είμαι παίκτης της ομάδας και ακολουθώ εντολές. Αφού έτσι αποφάσισε η διοίκηση, έτσι θα γίνει. Αν κάποιοι θεωρούν σωστό να αφήσουν εκτός αποστολής τον βασικό τους τερματοφύλακα, εγώ το σέβομαι και δεν μιλάω", είπε ο Γκσπούρνινγκ.

Αναφερόμενος στον Μαρίνο Ουζουνίδη, είπε: " Δεν μου μίλησε ο προπονητής. Απλά μου ανακοίνωσαν την απόφαση. Δεν μίλησα, ούτε ζήτησα εξηγήσεις. Καταλαβαίνω για ποιο λόγο έγινε και γι΄ αυτό το περίμενα. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι πλέον δεν θα με υπολογίζουν. Τώρα θα περιμένω μέχρι το Δεκέμβριο, όταν και θα μείνω ελεύθερος".

Εξάλλου, η αποστολή της Ξάνθης “πέταξε” για την Κύπρο και το απόγευμα της Κυριακής (31/07, 19:00) οι παίκτες θα πραγματοποιήσουν εκεί την πρώτη τους προπόνηση.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει η ακριτική ομάδα είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK