Χωρίς προβλήματα κόντρα στον ΟΦΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/01) με τον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει για τα καλά και η προετοιμασία των παικτών της Ξάνθης κορυφώνεται, με σκοπό ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον ΟΦΗ

Μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναζητά το "τρίποντο" που θα τη βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της Ευρώπης. Γιατί μπορεί οι "ακρίτες" να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι αριθμοί λένε άλλα....

Την Πέμπτη (26/01) η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν βαρύτητα σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, πέραν της τενοντίτιδας του νεαρού Δημήτρη Γούτα. Από το παιχνίδι του "Γεντί Κουλέ" θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Βασιλακάκης, ενώ επιστρέφει στη δράση ο Μανώλης Μπέρτος.

Τέλος επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σκοπίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK