Με πρώην προπονητή της Ρεάλ μιλάει ο Κούγιας

Ο Σάκης Τσιώλης είναι τελειωμένος από την ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε με ποιους ξένους προπονητές μιλάει. Διαβάστε τα... βαριά ονόματα (ο ένας δούλεψε στην Ρεάλ!) που βρίσκονται στην λίστα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
kougias EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι το τέλος της εβδομάδες ο Σάκης Τσιώλης έχει δεσμευτεί πως θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα της ΑΕΛ, έτσι ώστε να μην πάει συνεχίσει ακέφαλη την προετοιμασία της. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, βέβαια, έχει παραιτηθεί, οπότε γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Μιλώντας στον Arena Fm, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως μιλάει με "βαριά" ονόματα τεχνικών, ορισμένοι εκ των οποίων για κάποιο διάστημα βρέθηκαν σε πάγκους κορυφαίων ομάδων στον κόσμο.

"Το ότι σώθηκε η Λάρισα είναι πραγματικό κατόρθωμα. Είναι έργο και Τσιώλη αλλά και Αναστασιάδη. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε προπονητή. Μας προτάθηκαν διάφοροι όπως Κλεμέντε, Τόσακ, Καρπίν, αλλά θέλουμε φιλόδοξο, νέο με καριέρα πριν αλλά και προοπτική", ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των βυσσινί.

Ποιοι είναι όμως οι Κλεμέντε, Τόσακ και Καρπίν; Οι δυο πρώτοι είναι παλιές καραβάνες (67 και 68 ετών αντίστοιχα). Έχουν δουλέψει σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Μπεσίκτας, Μπέτις, Μαρσέιγ, Μπιλμπάο, αλλά τα τελευταία χρόνια η καριέρα τους πήρε την... κατιούσα.

Οι τρεις τελευταίες ομάδες του Τζον Τόσακ ήταν στα Σκόπια, τη Λανκαράν από το Αζερμπαϊτζάν και τη Γουϊντάντ από το Μαρόκο. Ο Κλεμέντε ( που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό επί Κόκκαλη) σε Λιβύη, Χιχόν και Καμερούν με μεγάλα κενά ωστόσο.

Τέλος, η τελευταία ομάδα του Καρπίν ήταν η Τορπέδο Αρμαβίρ με την οποία η λέξη... νίκη ήταν άγνωστη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK