Απορρίφθηκε το αίτημα Πουλίδο

Ούτε το CAS δικαιώνει τον Άλαν Πουλίδο στη διαμάχη του με την Τίγκρες, όπως είχε συμβεί με τα μεξικανικά δικαστήρια.

Απορρίφθηκε το αίτημα Πουλίδο

Ο Μεξικανός επιθετικός είχε προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο για ν' ανατρέψει την πρώτη ετυμηγορία, αλλά η προσπάθειά του έπεσε στο κενό και, όπως όλα δείχνουν, έχει πλέον την υποχρέωση να επιστρέψει στην Τίγκρες, στην οποία και ανήκει. Παράλληλα απορρίφθηκαν τα προσωρινά μέτρα που είχε αιτηθεί προκειμένου να λάβει την ελευθέρας του και να εκδώσει δελτίο σε άλλη ομοσπονδία.

Η υπόθεση του διεθνούς ποδοσφαιριστή κράτησε περισσότερο από δέκα μήνες. Στην Τίγκρες υποστήριζαν εξ αρχής ότι ο Πουλίδο τούς ανήκει, έχοντας υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί του, παρόλα αυτά ο ίδιος διεκδικούσε την ελευθερία του και το δικαίωμά του να παίξει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε συμφωνήσει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Τις προηγούμενες ημέρες ήταν ο Λεβαδειακός που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, ανακοινώνοντας την απόκτηση του νεαρού Μεξικανού για 1,5 χρόνο. Να που όμως ούτε στην ομάδα της Βοιωτίας θα παίξει ο 24χρονος επιθετικός έως το καλοκαίρι, όταν και προβλεπόταν να μετακινηθεί στον Πειραιά. Εκτός κι αν καταβληθούν τα 12 εκατ. ευρώ που προβάλλει ως αντίτιμο η Τίγκρες για την ελευθερία του.

Η απορριπτική απόφαση

Απορρίφθηκε το αίτημα Πουλίδο

Όλη η 9σελιδη απόφαση του CAS

News 24/7

24MEDIA NETWORK