Νοκ άουτ Μάντζιος και Μουλόπουλος

Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή του Λεβαδειακού για την κυριακάτικη (5/1, 17:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των τραυματιών Βαγγέλη Μάντζιου και Θανάση Μουλόπουλου.

Νοκ άουτ Μάντζιος και Μουλόπουλος

Την Πέμπτη ο 30χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο, ενώ την Παρασκευή ο 28χρονος αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι, με συνέπεια αμφότεροι να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το επόμενο ματς (αντίπαλος ο Εργοτέλης).

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει ακόμη στον Μακούμπα Κάντζι, ο οποίος βρίσκεται στην Νέα Υόρκη χωρίς να έχει πάρει άδεια από κανέναν, στον Δημήτρη Γιάντση, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα τιμωρημένο Ηλία Κώτσιο.

Την αποστολή αποτελούν οι Πρζιρόβσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Σανγκινέτι, Λαμπρόπουλος, Μανόλο, Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Νικολακάκης, Ροζέριο, Καπό, Κονέ, Ορτέγκα, Μάντζιος και Βασιλείου.

Η Παρασκευή περιελάμβανε μία προπόνηση για τους παίκτες της βοιωτικής ομάδας, η οποία το πρωί του Σαββάτου (4/1) θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς για την Κομοτηνή.

Η τελευταία προπόνηση του Λεβαδειακού ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου σε γήπεδο της ακριτικής πόλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK