Βασιλείου: "Καλύτεροι του χρόνου"

Ο Λεβαδειακός μπορεί να κατέλαβε την καλύτερη θέση της ιστορίας του στη Super League, όντας 7ος, ωστόσο ο Στέλιος Βασιλείου εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τη νέα σεζόν η ομάδα του θα τα πάει ακόμη καλύτερα.

Βασιλείου: "Καλύτεροι του χρόνου"

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6", ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργο Παράσχου.

"Πετύχαμε κάτι ξεχωριστό αυτή τη σεζόν. Πιστεύαμε πως δύσκολα θα σωθούμε στην αρχή, αλλά δείξαμε θέληση και ψυχή και στο τέλος δικαιωθήκαμε", δήλωσε αρχικά ο Βασιλείου.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμβολή του Γιώργου Παράσχου: "Κάθε προπονητής παίζει μεγάλο ρόλο. Είμαστε τυχεροί που τον είχαμε. Είναι πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Τους σέβεται όλους. Ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό. Καλό θα ήταν να μείνει και τη νέα σεζόν".

Αναφορικά με τη νέα σεζόν, ο επιθετικός του Λεβαδειακού είπε: "Φέτος θα είναι καλύτερη χρονιά. Πέρυσι, δεν ξέραμε αν θα ανέβουμε ή όχι. Μετά από την 7η θέση, πρέπει να πάμε διακοπές, να γυρίσουμε με γεμάτες μπαταρίες και να οριοθετήσουμε τους στόχους".

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ο Βασιλείου υποστήριξε: "Με ικανοποιεί αυτό. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, ούτε εγώ ούτε ο μάνατζέρ μου. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει".

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει, τέλος, είπε: " Καλύτερα μπορώ να αποδώσω ως σέντερ φορ. Ωστόσο, ο προπονητής μου έχει πει ότι μπορώ να βοηθήσω και στα πλάγια. Παίζω, όπου μου ζητήσει και με χρειαστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK