"Σκληρό καρύδι" ο Λεβαδειακός, σταμάτησε τον ΠΑΟΚ!

Στην πρώτη του απόπειρα για νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σκόνταψε. Αριστα στημένος ο Λεβαδειακός, πήρε με σχετική άνεση το 0-0 από τον Δικέφαλο του Βορρά. Δεν απείλησε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ που πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια στο ξεκίνημα.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ICON

Γκέλα με το... καλημέρα! Το φινάλε του αγώνα στην Λιβαδειά βρήκε τον ΠΑΟΚ να υπερέχει αισθητά όσον αφορά στον αριθμό τελικών προσπαθειών (13-4) έναντι του τοπικού Λεβαδειακού και να έχει κατοχή που θυμίζει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (68%), όμως στη... σούμα δεν ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και το 0-0 που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων ήρθε απόλυτα φυσιολογικά και δίκαια.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και είχε την ευκαιρία να σκοράει με τους Γιουσούφ (6') και Νιάσε (10'), με τους Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους να αναλαμβάνουν τα ηνία μετά το πρώτο τέταρτο αλλά να μην έχουν τη μεγάλη φάση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου στο 45λεπτο.

"Σκληρό καρύδι" ο Λεβαδειακός, σταμάτησε τον ΠΑΟΚ!

Προς επίρρωση των παραπάνω, να αναφέρουμε πως η πλέον εντυπωσιακή "φάση" ήταν η λεκτική διαμάχη των Ανιγκό και Λουτσέσκου για μία φάση που ζήτησε πέναλτι ο δεύτερος σε μαρκάρισμα στον Πρίγιοβιτς στο 30' (δεν υπήρξε κάτι το μεμπτό), με τον διαιτητή να δίνει εντολή για να απομακρυνθούν αμφότεροι από τους πάγκους και να δουν τη συνέχεια από την... εξέδρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γενική εικόνα δεν άλλαξε δραματικά καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε τη μπάλα στα πόδια και πίεζε και τον Λεβαδειακό να είναι άριστα στημένος αμυντικά και με το 5-4-1 να εγκλωβίζει τους Θεσσαλονικείς και να "κλειδώνει" τον Πρίγιοβιτς (ούτε ένα σουτ στην εστία).

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποδράσει με το "τρίποντο" από την Βοιωτία όμως οι Πέντρο Ενρίκε (49', 67') και Τζάλμα Κάμπος (78') έχασαν τις ευκαιρίες τους ενώ στον αντίποδα ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ δύο φορές.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 53' ο Ρέι χρειάστηκε να αποκρούσει με τις άκρες των δαχτύλων του το σουτ του Γιουσούρ για να στείλει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του ενώ στο 94' ο Γιακουμάκης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον γκολκίπερ του "Δικεφάλου" μέσα από την περιοχή.

Κάπως έτσι έμεινε δίκαια το 0-0 ως το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου, με τον Λεβαδειακό να παίρνει άριστα στο αμυντικό στήσιμο και να έχει ως πιο δραστήριο παίκτη του τον Γιακουμάκη και τον ΠΑΟΚ να παγιδεύεται στο αργό τέμπο και να πετάει δύο βαθμούς στην πρεμιέρα της Super League.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΙΓΚΟ): Επασί, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Νιάς, Ζαραδούκας (86' Αμαράλ), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ (88' Καψάσκης), Μπραντάο (82' Σίλβα), Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68' Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK