ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1

Μια χαρά την εκμεταλλεύεται την έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ νίκησε 2-1 την Κέρκυρα και σημείωσε βαθμολογική άνοδο. Σε δύσκολη πλέον θέση οι Φαίακες.

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1

Η εικόνα του αγώνα

Στην Ηπειρο φροντίζουν να μαθαίνουν από τα λάθη τους και πολύ καλά κάνουν. Τι τους έλειψε την τελευταία σεζόν που έπαιξαν στα μεγάλα σαλόνια; Τα αποτελέσματα μέσα στους Ζωσιμάδες (και πολλά άλλα βεβαίως αλλά δεν είναι της ώρας;). Φέτος δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο. Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ήρθε και αυτή κόντρα στην Κέρκυρα για να πιστοποιηθεί ότι ο φετινός ΠΑΣ κινείται στο σωστό δρόμο.

Μην φανταστείτε ότι οι γηπεδούχοι έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Προηγήθηκαν όμως νωρίς (μόλις στο 8') δεν σάστισαν ότι ισοφαρίστηκαν στο 44' και συνέχισαν να επιτίθενται στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να έρθει και το δεύτερο γκολ του Τζημόπουλου στο 68'. Εν συνεχεία μαζεύτηκαν πίσω, είδαν και την τύχη να συμμαχεί μαζί τους (η Κέρκυρα έχασε μεγάλες ευκαιρίες) και εν τέλει πανηγύρισαν το τρίποντο.

Η Κέρκυρα ίσως εδικαιούτο κάτι καλύτερο. Στο τελευταίο 20λεπτο πίεσε ασφυκτικά, άγγιξε το γκολ στις δύο μεγάλες φάσεις του Μετίν, ήταν όμως φανερό ότι λόγω της πίεσης και του άγχους οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του Ιωάννου έστειλε την μπάλα στα πουλιά από κοντά με το κεφάλι.

MVP

Ο Λέαντρο Μπεσέρα βρέθηκε μέσα και στα δύο γκολ του ΠΑΣ. Σημείωσε το πρώτο, από τα πόδια του ξεκίνησε το δεύτερο.

Κλειδί αγώνα

Η αστοχία της Κέρκυρας και η...ευστοχία του ΠΑΣ έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά των Ηπειρωτών.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Τουμέρ Μετίν έδωσε πνοή στην επίθεση της Κέρκυρας, πήρε όμως και τον τίτλο του μοιραίου. Είχε σουτ στο δοκάρι και ένα απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βισέντι (Βίλα 46'), Γεωργίου, Μπεσέρα (Κουέβας 62'), Μπακαγιόκο (Κειτά 72').

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (Κοντοδήμος 61'), Βέντζελ, Καλαντζής, Γιάντσης (Ιωνάννου 59'), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Οσμάν, Λόβιν (Μετίν 70').

Κάρτες: Καλαντζής (κίτρινη 50'), Τζημόπουλος (κίτρινη 59'), Βίλα (κίτρινη 65'), Κυριάκος (κίτρινη 85'), Μετίν (κίτρινη 94'), Πάντος (κίτρινη 94').

Σκόρερ: 8' Μπεσέρα, 68' Τζημόπουλος - 44' Λαμπρόπουλος.

To live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK