Ο διάλογος με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο για Ολυμπιακό, μεταγραφές και Μανωλά

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος συνομίλησε για περισσότερες από δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ρόμα, την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Νίκη Βόλου, τα μεταγραφικά και όλα τα ζητήματα που αφορούν τους "ερυθρόλευκους".

Ο διάλογος με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο για Ολυμπιακό, μεταγραφές και Μανωλά

Η συζήτηση:

17:08
Καλησπέρα σε όλους. Έχουν έρθει ήδη δεκάδες ερωτήσεις. Παίρνουμε φόρα και ξεκινάμε. Θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. Οπότε μην τα στέλνετε πάνω από μία φορά. Ευχαριστώ!
17:10
antreas : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟ , ΔΕ ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΚΟ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ 4-4-2 ΡΟΜΒΟ;
17:11
Καλησπέρα. Το 4-4-2 με ρόμβο είναι ένα σύστημα που έχει ήδη δοκιμαστεί φέτος από τον Μίτσελ σε ορισμένα φιλικά, με Τσόρι στην κορυφή και Διαμαντάκο, Σαβιόλα στην επίθεση. Το ίδιο έγινε και με τη Φενέρ στο β' ημίχρονο με τον Αφελάι ως δεύτερο στράικερ. Οπότε θα το δούμε σίγουρα και σε κάποια επίσημα ματς.
17:12
μιχαλης : καλησπερα!θεωρεις λογικη την πωληση ολων των ελληνων και η αντικατασταση τους να γινεται απο ξενους κατα το 90%;;ο κολοβος ως 4η λυση δε θα μπορουσε να μεινει;
17:14
Θεωρώ λογικό μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού να πουλάει όταν η τιμή φτάνει σε τέτοια ύψη. Φέτος έχουν πουληθεί δύο Έλληνες διεθνείς, ο Σάμαρης και ο Μανωλάς. Δεν πρόκειται να φύγει άλλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Κολοβός είναι άπειρος ακόμη. Θα του κάνει καλό μία ακόμη χρονιά στον Πανιώνιο για να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι και να διεκδικήσει την καθιέρωση στον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Αυλωνίτη. 
17:14
Γιάννης77 : Σταύρο, καλησπέρα και καλή δύναμη!!! θεωρείς ότι θα αποκτηθούν ακόμη πόσοι παίκτες...1, 2 ή μήπως και 3???Υπάρχει κάποιος παίκτης που βρίσκεται πολύ κοντά???
17:15
Καλησπέρα. Περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές τουλάχιστον, ίσως και μία τρίτη ως έκπληξη! Πιο κοντά είναι ο Πουλίδο, αρκεί τα νέα από το Μεξικό μέσα στις επόμενες ώρες να είναι ευχάριστα και να πιστοποιούν ότι είναι όντως ελεύθερος από την Τίγκρες. 
17:15
xristos_naousa : πιστευω οτι χρειαζοταν κατι καλυτερο για αντικαταστατη του Μανωλα χωρις να βιαστω να κρινω τον Μποτια.
17:16
Δεν είναι εύκολο να βρεις νέο Μανωλά. Αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω ότι ο Μποτία χρειάζεται πίστωση χρόνου. Δεν είναι Μανωλάς, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε αξιόπιστη επιλογή. 
17:16
GEORGE : STAMATISTE TIN GKRINIA..I OMADA INE STA KALITERA TIS..
17:16
touristas7 : einai sigouro oti efuge o manolas?
17:17
Ναι, είναι σίγουρο εκτός κι αν κοπεί στις ιατρικές εξετάσεις, πράγμα απίθανο!
17:17
Γιαννης33 : Κατι ακουγεται οτι κλεινει καλο παιχτακι..αληθευει Σταυρο;
17:18
Ναι, αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης.
17:18
γιωργος7βολος : καλησπερα σταυρο,πιστευω οτι η πωληση του Μανωλα ηταν σχετκα λαθος τη στιγμη που ο ολυμπιακος εχει 2 ασταθεις δεξιοποδαρους αμυντικους! Η γνωμη σου;
17:18
Από αγωνιστικής πλευράς, εμπεριέχει ρίσκο, αλλά όταν η πρόταση φτάνει στα 15 εκατομμύρια για στόπερ, δεν μπορείς να την αρνηθείς. 
17:19
panos14 : ποσοι παικτες θα αποκτηθουν ακομη και σε ποιες θεσεις?
17:19
Φορ και κεντρικό χαφ. Αν αποκτηθεί και τρίτος θα αφορά την επίθεση...
17:20
Αγγελος : με Μητρογλου και ζονας τη γινεται προχωραει η μεταγφραφη καποιου απο αυτους τους 2 θα κανουμε αλλη μεταγραφη πριν τελειωση η μεταγραφικη περιοδος?
17:20
Όσο ο Μήτρογλου δεν κλείνει κάπου αλλού, θα παραμένει στο παιχνίδι. Θα γίνουν, όπως είπαμε, τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 
17:20
Βαλεριος : Φιλε Σταυρο με τοσες αλλαγες που εγιναν στην εντεκαδα της ομαδας πιστευεις οτι θα εχει επιπτωσεις στην αποδωση της ομαδας!Για CL μεχρι που λες να φτασει?
17:22
Και πέρυσι είχε συμβεί κάτι παρόμοιο αλλά πήγαν όλα καλά. Βέβαια, κάθε χρονιά δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Άρα θα χρειαστεί πολλή δουλειά, σωστές επιλογές και τύχη. Το πού μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα στο CL θα μας το πει σε έναν βαθμό η μεθαυριανή... κλήρωση των ομίλων. 
17:22
neofytos 7 : ti ginete me podolski?
17:23
Η ΠΑΕ το διαψεύδει. Όλα ξεκίνησαν από ένα τουρκικό δημοσίευμα, αλλά οι Τούρκοι δεν φημίζονται για την εγκυρότητά τους. 
17:23
Sakis : Ο Φορτούνης μπορεί να αποτελέσει του χρόνου κι αυτός μια μεταγραφή 8ψήφιου αριθμού.Ο Μίτσελ έχει δείξει να στηρίζει τον Έλληνα παίκτη όμως τον συγκεκριμένο όχι
17:24
Ο Φορτούνης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία. Άρα θα χρειαστεί ένα διάστημα για να προσαρμοστεί και να ανεβάσει ρυθμούς. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες στην ηλικία και τη θέση του. 
17:24
ORESTIS 42 : Σταυρο το να κινηθει ο Ολυμπιακος για δυνατο σεντερ φορ , ασχετως της υποθεσης Πουλιδο , το θεωρεις εφικτο ;; πχ για εναν Μαριο Γκομεζ, Μποκανι κτλ
17:25
Ναι, το θεωρώ εφικτό με τη λογική ότι ούτε ο Μπενίτες, ούτε ο Πουλίδο μπορεί να παίξει και να προσφέρει άμεσα. Οι δύο που αναφέρεις, πάντως, για μένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, κυρίως λόγω πτωτικής πορείας τα τελευταία χρόνια. 
17:25
Νικος7 : καλησπερα...με μητρογλου εχουμε εξελιξεις??
17:26
Με τον Μήτρογλου ισχύει το no news, good news. Όσο δεν κλείνει κάπου αλλού, το όνομά του παραμένει στο "κόκκινο" τραπέζι...
17:26
δημητρης : ο σαβιολα θα μεινει;
17:27
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα, η απάντηση είναι "ναι". Τώρα αν "σκάσει" πρόταση της τελευταίας στιγμής κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί...
17:27
ntenis : Σταυρό υπάρχει περιπτωση να παρουμε Βελόζο Σονγκ;ο Ολυμπιακός κινείται σε ευρωπαϊκά πρότυπα και το αναγνώριζε αλλά με τόσα λεφτά δεν μπορεί να δωσεισ7 γι παίκτη
17:28
Δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου ούτε στον έναν, ούτε στον άλλο. Ο Βελόσο είναι αριστεροπόδαρος και δε νομίζω ότι θα πάρει άλλον τέτοιο ο Ολυμπιακός με δεδομένη την παρουσία του Κασάμι. Ο Σονγκ είναι καθαρός "κόφτης", αλλά νομίζω πως η αναζήτηση αφορά έναν παίκτη που να έχει ικανότητα και στη δημιουργία παιχνιδιού. 
17:29
γιωργος : αχ μαρινακη
17:29
γιωργος : δεν με νοιαζει να παρουμε μεγαλο ονομα με νοιαζει να παιξει μπαλα η ομαδα,αφηστε εχουμε δει και τα μεγαλα ονοματα,να παιξει μπαλα ο ρυλος μας μονο
17:29
Έχεις δίκιο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Είδαμε μεγάλα ονόματα να μην παίζουν και άγνωστα όπως ο Μαζουάκου να ενθουσιάζουν. 
17:30
petrosred : Τι νεοτερο εχουμε για σεντερ φορ κ χαφ
17:31
Περιμένουμε τα νέα για Πουλίδο εντός της ημέρας. Για τον χαφ παίζουν Σαντόμ, Ντιόπ, αλλά και ο Βραζιλιάνος Ντενίλσον, πρώην της Άρσεναλ, ο οποίος, όμως, δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις που εξετάζονται...
17:31
panos777 : mexri pote pisteveis o olympiakos tha kleisei epithetiko kai xaf kai mipws tha einai vomva to onoma tou center for?
17:32
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν κλείσει και οι δύο, αφού και ο μήνας φτάνει στο τέλος του, άρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Ναι, μπορεί να είναι "βόμβα" ή "μπαμ", όπως προτιμάς, και ο φορ και ο χαφ. 
17:32
stauros : σταυρο καλησπερα ποια ειναι τα φαβορη για να καλυψουν τις θεσεις του φορ κ χαφ.παιζει του ροναλντινιο,σονγκ;ευχαριστω
17:33
Για Ροναλντίνιο έχει διαψεύσει η ΠΑΕ τουλάχιστον δύο φορές. Στη Βραζιλία γράφουν για Παλμέιρας. Ο Σονγκ ακόμη κι αν φύγει από τη Μπάρτσα θα έχει σίγουρα κι άλλες προτάσεις...
17:34
σωτηρης : για να συνεχισεο ο ολυμπιακος να πουλαει παιχτες πρεπει πρωτα να τουσ αναδεικνυει και καταλληλοτερος ο μιτσελ χωρις αυτον δε το βλεπω γιαυτο ανανεωση τωρα!!!!!
17:34
Αν η ομάδα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, θεωρώ δεδομένη την προσπάθεια επέκτασης της συνεργασίας με τον κόουτς. Θα είναι μια λογική και ρεαλιστική εξέλιξη.
17:35
Random : Ποιος νομιζεις οτι θα ειναι παρτενερ του αμπινταλ στο κεντρο της αμυνας, ο μποτια ή ο αβρααμ; Επιπλεον, παιζει καθολου το ενδεχομενο να δουμε αμπινταλ-σιοβα;
17:35
Αμπιντάλ και Σιόβας είναι αριστεροπόδαροι. Νομίζω ότι θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να το δούμε στον Ολυμπιακό, αλλά με τον Μίτσελ στον πάγκο τίποτα δεν αποκλείεται...
17:35
Γιάννης : Με ξένισε πρόχθες στον αγώνα ειχαμε μόλις 16χ κόσμο ενω αλλες εποχες το γηπεδο ηταν γεμάτο,κ την στιγμή που η ΑΕΚ σε φιλικό ειχε πανω απο 27χ.Μυνημα σε Βαγγέλη?
17:37
Με μια πολύ σημαντική διαφορά. Η ΑΕΚ έπαιξε με τη Ρόμα και ο Ολυμπιακός με τη Νίκη Βόλου! Πιστεύεις ότι αν ερχόταν ο Τότι στο Καραϊσκάκη δεν θα γέμιζε το γήπεδο για πλάκα; Μην τρελαθούμε. 
17:37
jim7 : τι γινεται με πουλιδο; θα εχει διπλο επεισοδιο σημερα;
17:38
Με Πουλίδο όλα είναι ανοικτά. Η μέρα είναι κρίσιμη... Άλλοι λένε ότι θα μείνει σίγουρα ελεύθερος και άλλοι πως είναι δεμένος από την Τίγκρες... Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν, βέβαια, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
17:38
zhshs : tosa exei parei dn mporei na ferei ton podolski i ka8e podolski sthn epi8esh kai ena macherano sto kentro? tetious hgetes dn vriskeis eukola
17:39
Με τον Μασεράνο είχε γίνει απόπειρα πριν από δύο χρόνια μέσω... Σέλουκ. Είχε προτείνει στον Ολυμπιακό τον διεθνή Αργεντινό, αλλά εκείνος αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα. Ήταν μάλλον αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη. Το να φύγει τώρα από τη Μπάρτσα το βλέπω από δύσκολο έως απίθανο. Επίσης, ο Ποντόλσκι θα έχει σίγουρα άλλες προτεραιότητες. 
17:40
kellaroukos : καλησπερα Σταυρο ηθελα να σε ρωτησω για Μπονγκ ,Γιαταμπαρε,Καται,Ντιελνα,Βλαχοδημο,Πελε εχουμε κατι νεοτερο?ευχαριστω
17:42
Θα φύγουν όλοι. Ο Ντιελνά αν δεν κάνω λάθος πρόκειται να κλείσει σε ιταλικό σύλλογο. Από τους υπόλοιπους ενδέχεται κάποιοι να δοθούν δανεικοί, αλλά με τον έναν τρόπο ή τον άλλο θα αποχωρήσουν άπαντες...
17:42
jim7 : ποια ειναι η βασικη επιλογη για χαφ; γιατι δεν παιρνουν εμπια που ειναι παιχταρας;
17:43
Σαντόμ και Ντιόπ είναι ψηλά στη λίστα. Υπάρχουν, όμως, και καλύτερες περιπτώσεις που εξετάζονται...
17:43
jim7 : ο αφελαι ειναι ενταξει;
17:45
Ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία. Μπορεί να προλάβει και τον αγώνα του Σαββάτου στο Αγρίνιο. 
17:45
Χρήστος Νάξος : Κανένα όνομα-ΟΝΟΜΑ θα φέρουμε να πουλήσουμε και καμιά φανέλα ρε παιδιά τώρα; Ροναλντίνιο ας πούμε; Εδώ πήραμε Αμπιντάλ! "Μπριζώστε" λίγο την προεδράρα!
17:46
Νομίζω ότι προτεραιότητα είναι να έρθει κάποιος που θα αποδώσει τα αναμενόμενα κι όχι για να πουλήσει φανέλες. Τώρα αν συνδυαστεί η προσφορά με άλλα οφέλη θα είναι ό,τι καλύτερο...
17:46
βαγγελης : Πιστευω οτι η ομαδα θελει εναν δεξιοποδαρο σεντερ μπακ γιατι αν δεν κανω λαθος υπαρχει μονο ο μποτια ,ενα 6αρι ψηλο να εχει δυναμη και πασα και ενα σεντερ φορ.
17:47
Ξέχασες τον αρχηγό Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να ξαναβρεί τη φόρμα του.
17:47
Γιάννης : Ενώ είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα χρειάζεται 2 επιθετικούς στο ρόστερ ακόμα, γιατί ακούγεται ότι θα πάρει μόνο έναν (μάλλον Πουλίδο)?
17:48
Γιατί ήρθε ο Πουλίδο, στον κόουτς αρέσει ο Διαμαντάκος, δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα ο Σαβιόλα, έστω κι αν δεν είναι φορμαρισμένος, ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Ολαϊτάν. Πάντως, δεν αποκλείω να έρθει κι άλλος φορ, πλην του Πουλίδο.
17:48
μανος : με τον αντι-σαμαρη τι γινεται? ο ολυμπιακος ελεγε οτι το θεμα θα εκλεινε το αργοτερο μεχρι σημερα... καποιο νεο?
17:49
Κάνεις λάθος. Ο Ολυμπιακός δεν είπε ότι το θέμα θα κλείσει μέχρι σήμερα, αλλά ότι από χθες θα είχαμε εξελίξεις. Και θα έχουμε νεότερα πολύ σύντομα...
17:49
George7 : Καλησπέρα, παίζει του Σονγκ?
17:49
Παίζει, αλλά όχι με πολλές πιθανότητες. 
17:50
Moonchild : Μαγκιά μας π πουλήσαμε Μανωλά έναντι αυτού τ χρηματικού ποσού.Αλλά στο κέντρο της άμυνας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!Ο Κωστάκης κάτι έκανε με την ταχύτητά του,τώρα;
17:51
Τώρα η ταχύτητα του Μανωλά πρέπει να καλυφθεί συνολικά, καθώς δεν υπάρχει άλλος με ανάλογα προσόντα. Στην εξίσωση βάζω και τον αμυντικό χαφ, ο οποίος θα πρέπει να δώσει βοήθειες στην τετράδα της άμυνας. Γενικά πρέπει να βελτιωθεί ο δείκτης αμυντικής λειτουργίας όλης της ομάδας. 
17:51
Βαγγελης7 : Βαση των χρηματων που εχει παρει ο Μαρινακης δεν θα επρεπε να φερει αν οχι εναν ΜΠΟΜΠΕΡ ΣΚΟΡΕΡ εναν τουλαχιστον πολυ καλο παιχτη για μπροστα και εναν ΜΑΕΣΤΡΟ;
17:52
Να δούμε πρώτα ποιους θα φέρει και μετά βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα. Όσο για μαέστρο έχει τον Τσόρι, ο οποίος είναι και πολύ καλός. Βέβαια, δεν υπάρχει πλέον στο ρόστερ ο Ιμπαγάσα, ο οποίος όσο έπαιξε πέρυσι έκανε διαφορά. 
17:53
manolasthegreat : πως βλεπεις τον μποτια σε σχεση με τον μανωλα???
17:54
Είναι πιο αργός, αλλά έχει καλές τοποθετήσεις και καλή συνεργασία με τους υπόλοιπους αμυντικούς. Θα χρειαστεί χρόνο για να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα. 
17:54
βαγγελης : Και να μην ξεχναμε και την ελληνοποιηση της ομαδας.εφυγαν μητρογλου,σαμαρης και μανωλας ολοι τους ενδεκαδατοι και οι αντικαταστατες τους ειναι ξενοι.
17:55
Ναι, αλλά ήρθαν Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Κολοβός, Αυλωνίτης, άσχετα αν οι δύο τελευταίοι θα πάνε ξανά δανεικοί. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην Ελλάδα, ούτε ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει κάποιον άλλο Έλληνα και δεν το έκανε. 
17:55
Παναγιωτης : Για χαφ ποιον βλεπεις να περνουμε;;;;;;;
17:56
Κάποιον που το όνομά του έχει παίξει ως τώρα από ελάχιστα έως καθόλου. 
17:57
Ο Ίδιος ο Θόδωρας : Ρόνι παίζει; Το ξέρουμε ότι έχει γίνει διάψευση . Παίζει;
17:58
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ΔΕΝ παίζει, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Πάντως και ο Μίτσελ είπε ότι δεν θέλει τέτοιου είδους παίκτες. 
17:58
αντίλογος : Γεια σου Σταύρο , τι γίνεται με τον βαρβάτο φορ; Με Πουλίδο βγήκε απόφαση;
17:59
Η απόφαση για Πουλίδο λόγω διαφοράς ώρας αναμένεται πολύ αργά απόψε. Αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο...
18:00
sssssss : geia
18:00
Nick olybik : Ωραια πουλησαμε τον Μανωλα με την αμυνα τι θα γινει?Ο μποτια δεν πειθει ποια η γνωμη σας?
18:01
Παιδιά η άμυνα και συνολικά η αμυντική λειτουργία είναι δουλειά όλης της ομάδας κι όχι ενός παίκτη. Και τον Καναβάρο με τον Νέστα να έχεις στα καλά τους, αν οι υπόλοιποι δεν βοηθήσουν δεν πρόκειται να υπάρξει σοβαρό αποτέλεσμα. Ακραίο το παράδειγμα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. 
18:01
Πάνος : Σταύρο υπάρχει περίπτωση να γίνει το μπαμ με Βελόσο στα χαφ;Με τόσα χρήματα στα ταμεία και επιθυμία του παίχτη να φύγει από Ουκρανία είναι εφικτή η απόκτησή του
18:02
Απάντησα και νωρίτερα ότι λόγω της παρουσίας του Κασάμι δεν πιστεύω ότι ο νέος χαφ θα είναι αριστεροπόδαρος. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.
18:02
Δημητρης : Καλησπέρα .ποσα λεφτά έχει βγάλει ο osfp από τις τελευταίες μετεγγραφές
18:03
Ο Σάμαρης πήγε Μπενφίκα με 10, ο Μανωλάς Ρόμα με 15 και ο Μασάντο Ντιναμό Ζάγκρεμπ με περίπου 2.
18:03
Αποστολης : σταυρο θα θελα να μου πεις τη γνωμη σου πανω σε αυτο...πηραμε κοντα στ 50 εκκατομυρια+αλλα 30 απο chl..δεν θεωρεις οτι επρεπε τουλαχιστον τα 25-30 ν επενδυθουν?
18:04
Όλοι όσοι ήρθαν δεν κόστισαν τίποτα; Μόνο ο Κασάμι πήγε γύρω στα 5, ο Μπενίτες 3,5 μόνο για την ομάδα του. Βάλε κι όλους τους υπόλοιπους, συν αυτούς που θα έρθουν και θα βγάλεις συμπεράσματα. 
18:05
Thomas : Κώστα,όπως ήρθαν τα πράγματα δεν νομιζω να πάμε για αμυντικό.Εγώ όλα μ τα λεφτά θα τα έδινα σε μια χαφαρα που να έχει ματια στην πλατη.Δν θελουμε μπαμ σε φορ
18:05
Συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός θέλει χαφάρα, αλλά και σεντερφοράρα!
18:05
νικος 7 σαμος : Πλεον,μετα απο τοσα χρηματα,τυχον μη αποκτηση αναγνωρισμενου παικτη ειναι παραδοχη της διοικησης πως δεν την ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα μονον οι πωλησεις.
18:06
Χωρίς διάθεση να γίνω συνήγορος κανενός, η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική και σε τελική ανάλυση αυτό είναι που μετράει. 
18:06
Khfhnas : Ο προπονητής εχει αγχωθει με την φυγή ενός ακομα αμυντικού ;νομιζω αυτο ειναι το σημαντικό
18:07
Ο Μίτσελ δε νομίζω ότι αγχώνεται γενικά. Του αρέσουν οι προκλήσεις. Το βράδυ του Σαββάτου επανέλαβε ότι ο Μανωλάς έχει να κάνει σοβαρή προπόνηση σε εβδομαδιαία βάση από τις 3 Αυγούστου...
18:07
manos : εφοσον ολα πανε καλα με τον ολαιταν θα του δωσει ευκαιριες ο μιτσελ? υπαρχει υπεραριθμια στα χαφ.. επισης με γκαζαριαν τι γινεται? θα παει δανεικος? ευχαριστω
18:09
Ο Μίτσελ είχε βασικό πέρυσι τον Ολαϊτάν. Αν ο Μάικλ γυρίσει και είναι καλά σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες. Θα χρειαστεί χρόνο, πάντως, για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Γκαζαριάν έπαιξε στην πρεμιέρα, άρα ο προπονητής δείχνει να τον υπολογίζει εκτός κι αν η προσθήκη του Ντουρμάζ στείλει τον Αρμένιο κάπου άλλου για ένα χρόνο. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν έρθει άλλος μη κοινοτικός...
18:10
Παναγιωτης : Καλησπερα. ο αντικαταστατης του σαμαρη ποιος λες να ειναι;;;
18:10
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με ασφάλεια σε αυτό το ερώτημα. Νομίζω ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη 100% το όνομα του "εκλεκτού".
18:10
funobermudobenitez : Σταυρο...πιστευεις οτι πραγματικα λογω της ,εταγραφης του Μανωλα (που πηρε πολλα λεφτα η ομαδα) θα επενδυθουν τα λεφτα αυτα σε δυο ηχηρες μεταγραφες ή οχι?
18:11
Και η Ρόμα πήρε 30 από τον Μπενατιά κι έδωσε τα μισά για τον Μανωλά. Κάπως έτσι νομίζω ότι θα κινηθεί και ο Ολυμπιακός. Θα διαθέσει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων για τις δύο ή τρεις προσθήκες που αναμένονται...
18:12
αντίλογος : Υπάρχει περίπτωση σε δύσκολο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ να παίξει με 3 στην άμυνα; Αμπιντάλ και δεξιά Μποτία ή Αβράαμ και αριστερά Σιόβα; Τι γίνεται με Σιόβα;
18:12
Παρότι ο Μίτσελ είπε στην προετοιμασία ότι σκέφτεται και σχήμα με τρεις στην άμυνα, έως τώρα δεν το έχει δοκιμάσει σε κανένα ματς. Το θεωρώ απίθανο να ρισκάρει τόσο πολύ στο Champions League, εκτός κι αν το δοκιμάσει στα προσεχή παιχνίδια. 
18:13
Παναγιώτης : Μια απλή ερώτηση αν έρθει ο Πουλίδο ο Ολυμπιακός θα έχει 6 ξένους (Ολαιτάν, Εντινγκά, Μπενίτεζ, Σαλίνο και Γκαζαριάν ) τι θα γίνει αφού το επιτρεπτό είναι 5 ;
18:39
Ή δεν θα δηλωθεί ο Ολαϊτάν, αν κριθεί ότι δεν προλαβαίνει να βοηθήσει μέχρι τον Γενάρη ή θα πάει δανεικός ο Γκαζαριάν. 
18:39
stavros : kalispera me ton maniati yparxei kapoia ekselixi??
18:39
Όχι και δε νομίζω να υπάρξει.
18:40
Led Sabbath : Άσχετα με Μανωλά κλπ.. Με μία πρόχειρη προσέγγιση, η ΠΑΕ τι έξοδα καλείται να καλύψει τη χρονιά που μας έρχεται..?? τάξη μεγέθους, 5-10-25-50+..?? Ευχαριστώ..
18:40
Ο κύκλος εργασιών του Ολυμπιακού ετησίως, ξεπερνά κατά μέσο όρο τα 30 εκατομμύρια. 
18:41
Ρωτάς ποιοι θα κοπούν. Λογικά εκείνοι που υπολογίζονται λιγότερο. Πάντως, ο Διαμαντάκος, ίσως και ο Φορτούνης θα δηλωθούν στη Β' λίστα που περιλαμβάνει τους γηγενείς. 
18:42
thodoris7 : ti ginete me fortouni giati emeine ektos apostolis me tin niki volou..tha parei efkereies.???..
18:43
Είχε έναν τραυματισμό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και μέχρι να έρθει έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. Θα χρειαστεί ένα διάστημα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Πάντως, θα του δοθούν ευκαιρίες. 
18:43
predator7 : Καλησπερα Σταυρο. Γιατι η ομαδα δεν εχει ασχοληθει λιγο περισσοτερο με την ολλανδικη και αγγλικη αγορα? Η πρωτη εχει τεραστια ταλεντα και η δευτερη ευκαιριες!!
18:44
Πέρυσι ο Ολυμπιακός πήγε να πάρει τον Ενόχ από τον Άγιαξ, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Με την Αγγλία οι διαφορές στα οικονομικά μεγέθη είναι τεράστιες. Εκεί μισθούς του ενός εκατομμυρίου, τους έχουν... ψωμοτύρι!
18:44
chris : καλησπερα..πουλαει πολυ καλα ο ολυμπιακος ομως το παραπανω βημα δεν γινεται..ποια η αποψη σου??
18:45
Τι εννοείς παραπάνω βήμα; Πέρυσι πέρασε στους 16, έφτασε μια ανάσα από τους 8 κόντρα στη Μάντσεστερ και πήρε περίπατο το πρωτάθλημα...
18:45
Γιωργος7 : Καλησπερα.πιστευεις οτι μεχρι αυριο θα εχουμε παρει χαφ??? Με πουλιδο τι θα γινει??
18:46
Σήμερα τελειώνει του Μανωλά στη Ρόμα οπότε μέχρι αύριο θα έχουμε εξελίξεις και με τον Πουλίδο ή άλλο φορ, αλλά και με τον χαφ. Στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια, άλλωστε...
18:46
κωστας θυρα7 : καλησπερα σταυρο! ποια η γνωμη σου για τον τζανακακη;
18:46
Έχει δυνατότητες, θέλει δουλειά, καλώς έμεινε δανεικός για τη φετινή σεζόν. 
18:47
παναγιωτης : εγω θα ηθελα να σας ρωτησω ,αν τελικα ο ολυμπιακος σαν ταμειο σαν ομαδα μπαινει μεσα ή τελικα βγαζει λεφτα τα τελευταια 2-3 χρονια?ευχαριστω!
18:48
Όχι, οι τελευταίοι ισολογισμοί είναι θετικοί. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που το έχει καταφέρει τηρώντας κατά γράμμα το financial fair play της UEFA.
18:48
AndreG7p: : Κ.Σταυρο με τον Πουλιδο τι γινεται ? Αλλιως ποιος ειναι ο αντικαταστατης του αμα δεν ερθει ξερεις καποιο καινουργιο ονομα που δεν εχει ακουστει ?
18:48
Πιστεύω ότι αν δεν γίνει του Πουλίδο θα υπάρξει νέα προσπάθεια δανεισμού του Μήτρογλου. 
18:49
ηρακλειο7 : Ο ρονι θα ερθει στον ολυμπιακο .. Και νομιζω οτι ο μαρινακης θα κανει το μπαμ με ενα μεγαλο ταλεντο
18:49
Κυριακή κοντή γιορτή. 
18:49
Γιώργος : Καλησπέρα Σταύρο.Πιστεύεις πώς η διοίκηση του ΟΣΦΠ,μετά τις πωλήσεις Μανωλά-Σάμαρη μπορεί να πάρει χαφ υψηλού επιπέδου; {όπως το όνομα του Σονγκ που γράφτηκε}
18:50
Ναι, πιστεύω ότι αυτή είναι η επιδίωξη κι εκεί έχει εστιαστεί η προσπάθεια.
18:50
Ναι, πιστεύω ότι αυτή είναι η επιδίωξη κι εκεί έχει εστιαστεί η προσπάθεια.
18:50
Στάθης : Σταύρο, θα πάμε αεροδρόμιο;
18:51
Νομίζω πως τουλάχιστον η μία από τις δύο μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι επιπέδου... αεροδρομίου, χωρίς, όμως, να είμαι σίγουρος. Το ζητούμενο, πάντως, δεν είναι το "Βενιζέλος", αλλά οι παίκτες που θα έρθουν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και -γιατί όχι;- να κάνουν και τη διαφορά!
18:51
stelios : mou fenonte ligo perierga ta pragmata... pisteveis ontos oti to poulise 15 muria?opws k me to mitroglo.15 muria pire h barca ton vermaelen.mipws mas doulevoun?
18:52
Όχι πιστεύω ότι κάπου εκεί είναι τα ποσά. Σκέψου ότι η Ρόμα πούλησε με 30 τον Μπενατιά στη Μπάγερν, άρα δεν είναι υπερβολή να δώσει τα μισά για τον αντικαταστάτη του. 
18:52
΄ΜΑΡΚΟΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Τ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Θ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ...ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ Τ ΧΡΙΜΑΤΑ ...ΜΕΝΟΘΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
18:53
Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα πολλών εκατομμυρίων και τα λεφτά που παίρνει είναι της ΠΑΕ κι όχι του Μαρινάκη. Σε τελική ανάλυση οι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο κι όχι στο... ταμείο!
18:53
redbeliever : Καλησπέρα Σταύρο. Μπορεί να υπάρξει θέμα Ροναλντίνιο τις τελευταίες μέρες; Πιστεύω πως αυτός ο παίκτης πρέπει να έρθει στον Ολυμπιακό, χρήματα υπάρχουν.
18:55
Φίλε δεν μου προκύπτει από πουθενά αυτό το σενάριο. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, ότι ο Ρόνι έχει μείνει τόσο καιρό ελεύθερος και δεν βρέθηκε μια μεγάλη ομάδα να του κάνει πρόταση. Είναι τυχαίο; Μάλλον όχι... Αποτελεί ερωτηματικό αν έχει ακόμη διάθεση για μπάλα ή απλά ψάχνει για την τελευταία αρπαχτή. Πάντως, και με ένα πόδι στην Ελλάδα θα έκανε τη διαφορά. Δεν το συζητάμε. 
18:55
NIKOΣ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟ?
18:56
Νομίζω ότι πλέον κινούμαστε στο όριο της γραφικότητας, για να μην πω ότι κάποιοι το έχουν ξεπεράσει... Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτή η ιστορία... 
18:56
alexsam7 : Καλησπέρα κύριε Σταύρο! Εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Miguel Veloso από την Dynamo Kyiv; Υπάρχει κανένα άλλο νέο όνομα για τη θέση του χαφ;
18:57
Καλησπέρα. Για τον Μιγκέλ Βελόσο έγραψα την άποψή μου. Για τον χαφ έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των Ντιόπ, Σαντόμ, Ντενίλσον, αλλά υπάρχουν και κρυφές... σελίδες στην ατζέντα. 
18:58
dimitris : Με χολεμπα τι θα γινει τελικα;
18:58
Μάλλον τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν...
18:58
Μάνος : Στην σωστη τιμη ολοι πωλουνται. Κ για πουληθουν σημαινει οτι παιρνουν κ εγκριση απο κοουτς
18:59
Κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και ο Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. 
18:59
Nikos : Ποσο είναι το φετινο budget του Ολυμπιακου ?Επίσης με την πώληση Μανωλά-Σάμαρη δεν θα έχουμε πρόβλημα στην λίστα του cl με τους Ελληνες που πρέπει να δηλωθούν
19:00
Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μπάτζετ. Στη λίστα της UEFA δηλώνονται κοινοτικοί και μη. Στη β' λίστα γηγενείς. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. 
19:01
mixalis : καλησπερα!μηπως η ελληνοποιηση που περιμενουμε δεν μπορει ουσιαστικα ποτέ να γινει γιατι οταν οι ελληνες παικτες "φτασουν" στη σωστη τιμη ,πωλουνται εξωτερικό;
19:02
Ο Ολυμπιακός απέκτησε και φέτος αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπουν σταδιακά στην παραγωγική διαδικασία. Φέτος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τιμές των Σάμαρη και Μανωλά εκτοξεύθηκαν λόγω και του Μουντιάλ της Βραζιλίας, πέρα από την εξαιρετική σεζόν τους με τον Ολυμπιακό. 
19:02
gauros7 : με ολα αυτα τα εσοδα δεν πιστευεις οτι πρεπει να δαπανηθουν καποια χρηματα τωρα στο τελος για εναν πολυ καλο παικτη?
19:02
Ναι, το πιστεύω. Όχι μόνο για έναν, αλλά τουλάχιστον για δύο. 
19:03
Andreas7 : καλησπερα σταυρο,σε ακουσα στη εκπομπη προχτες στο κοντρα που ελεγες για πιθανοτητα αποκτησης παιχτη απο ομαδες που ηθελαν μανωλα στα χαφ..υπαρχει τιποτα νεο?
19:05
Δεν αποκλείω να προκύψει κάτι από Ρόμα, Άρσεναλ ή από κάποια άλλη ομάδα με την οποία μίλησε τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός για τον Μανωλά. π.χ. δεν θα ήταν άσχημη επιλογή ο Ροζίτσκι έστω και στα 33 χρόνια του. 
19:05
μητσος : με ποντολσκι τι θα γίνει?
19:05
Μάλλον τίποτα. Το διαψεύδει η ΠΑΕ. 
19:06
Nikos : Γιατί δεν κράταγε Σάμαρη και Μανωλά ο Ολυμπιακός για το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη έστω για φέτος?Στα δύσκολα ματς ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει 3 αμυντικούς?
19:07
Πριν δύο χρόνια οι περισσότεροι άκουσαν ότι πήρε Μανωλά ο Ολυμπιακός και έκραζαν. Ο Σάμαρης έφυγε μετά από έναν εξαιρετικό γύρο, ούτε καν ολόκληρη σεζόν. Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει, αλλά και να "φτιάξει" τους νέους Μανωλά, Σάμαρη, Μήτρογλου... 
19:07
andreas : kalispera stayro o mitsel einai o kalyteros manatzer pia h gnvmh soy
19:08
Ο Μίτσελ είναι πανέξυπνος και λειτουργεί όχι μόνο ως κόουτς, αλλά και ως μάνατζερ. Χωρίς αυτόν δεν ξέρω αν θα είχαν εξελιχθεί τόσο πολύ νεαροί Έλληνες παίκτες, ενώ έρχονται κι άλλοι από πίσω... 
19:08
Τζιμης : Θα παμε στην Ευρωπη πανω απ τους 16 cl μ αυτο το ρόστερ συν τις 3 προσθήκες που έπονται;
19:09
Φίλε δεν είμαι... μέντιουμ! Μπάλα είναι και μην ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός πέρυσι είχε και τύχη. Θυμήσου τα ματς με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο και με τη Μπενφίκα στο "Καραϊσκάκη". 
19:10
Κωστας : Ο Ολυμπιακος ακολουθει μοντελο αυταρκους ομαδας! ολοι οι κλαψες μπορουν να συνεχισουν να κλαινε...Συμφωνεις σταυρο οτι αυτους τους καιρους αυτο πρεπει να κανει?
19:10
Ναι, σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. 
19:11
Κωστας7 : Με μανιατη τι γινεται? Θα ειναι λαθος να πουληθει και αυτος εστω και αν προσφερουν οι ρωσοι 5 μυρια.
19:11
Δε νομίζω ότι τίθεται πλέον θέμα πώλησης του Μανιάτη.
19:11
panosap : Με τα άκρα της άμυνας τι γίνεται;;Χολέμπας-Σαλίνο,ή το "νέο αίμα";;;Για δεξιά πάντως ο coach πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να στηρίξει Σαλίνο...
19:12
Μέχρι στιγμής ο Μίτσελ δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο τους Ελαμπντελαουί και Μαζουάκου, αλλά μιλάμε για μια σεζόν που θα έχει τουλάχιστον 50 επίσημα παιχνίδια. Άρα όλοι θα χρειαστούν. 
19:12
dionisis : πρεπει να ερθει χαφ αξιας ποιοτικης σαν τον σαμαρη...και να δωσει επιτελους 7-8 εκατομυρια για ενα παιχτη ...οχι μονο να πουλαει...που πηγαινουν τοσα χρηματα ?
19:14
Δηλαδή αν δοθούν 7-8 εκατομμύρια για τον χαφ, αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλός κι ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, Να το γράψω ανάποδα: Αν έρθει ένας με λιγότερα, αυτό σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα είναι και καλός; Ο Τσόρι και ο Σαβιόλα ήρθαν πέρυσι ως ελεύθεροι και είδαμε τι πρόσφερε ο ένας και τι ο άλλος.  
19:14
σπυρος 7 : πιστευεις οτι γινεται να παρουμε καποιον απο αυτους που δεν θελει ο φαν χαλ τωρα που υπαρχει ρευστο και αυτοι θα τα σκασουν για ντι μαρια.
19:14
Επαναλαμβάνω ότι τα ποσά με τα οποία αμείβονται οι καλοί παίκτες στην Αγγλία είναι απλησίαστα για τα ελληνικά δεδομένα. Το θεωρώ απίθανο. 
19:15
panos777 : oi metagrafes pote ligoune?
19:15
Την Δευτέρα αν δεν κάνω λάθος. 
19:15
Galletti7 : Πιστεύεις οτι ο Ολυμπιακος θα παιξει με το ιδιο συστημα και στα ευρωπαϊκά ματς? Ποιες ειναι οι αδυναμίες που εντοπίζεις στην αμυντική λειτουργία της ομαδας?
19:16
Σε ό,τι αφορά την άμυνα ναι, πιστεύω ότι θα παίξει με τέσσερις στην ευθεία. υπάρχει έλλειψη ομοιογένειας και σωστής αμυντικής λειτουργίας ως τώρα, αλλά όλα θέλουν το χρόνο τους...
19:17
Γιώργος : σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση του Πουλίδο? Και αν ναι πότε θα βγει η απόφαση?
19:17
Λογικά μέχρι αργά το βράδυ θα έχουμε εξελίξεις...
19:17
κοζη : Με ντιοπ τι γινεται;
19:18
Ο Ντιόπ πριν από περίπου ένα μήνα είχε κλείσει στον Ολυμπιακό, αλλά η συμφωνία δεν ενεργοποιήθηκε, μάλλον λόγω της απόκτησης Κασάμι. Αν ληφθεί σχετική απόφαση μπορεί να αποκτηθεί έως το τέλος της εβδομάδας. 
19:19
Σπυροςς : Γεια σου φιλε Σταυρο ποιον επιθετικο πιστευεις θα κλεισουμε...?
19:20
Αν δεν γίνει του Πουλίδο, εξακολουθώ να "βλέπω" Μήτρογλου. Δεν αποκλείεται να έρθουν και οι δύο, αλλά μπορεί να μην έρθει και κανένας. Όλα είναι ακόμη ρευστά...
19:20
γιαννης : ηταν ενας ποντιος,ενας ελληνας,ενας κυπριος και μια ρωσιδα......δεν ειναι ανεκδοτο , η διοικηση του παοκ ειναι
19:21
xtreme : ti exei pathi aytos o saviola re stayro einai dinaton na exei xexasi tin mpala kai proetimasia ekane sosti.....
19:21
Απλά δεν έχει τη φρεσκάδα των προηγούμενων χρόνων. Δεν γίνεται να ξέχασε τη μπάλα. 
19:21
Λαμπρος : καλησπερα Σταυρο.ποιος ειναι ο επικρατεστερος για το κεντρο??
19:22
Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη βλέπω περισσότερο Ντιοπ και λιγότερο Σαντόμ. 
19:22
Andreas : Καλησπέρα Σταύρο,τι γίνεται με Μανιάτη?Πιστεύω οτι θα ήταν ανούσιο να φύγει απο την στιγμή που είναι εκ των κορυφαίων τα τελευταία χρόνια και τα δίνει όλα
19:22
Δεν θα φύγει ο Μανιάτης όπως όλα δείχνουν. 
19:23
Dimitris : Σταυρο ο Ολυμπιακος εχει εξελιχθει σε μικρη Πορτο ετσι δεν ειναι με την πολιτικη πωλησεων παιχτων? Μηπως ηρθε ομως και η ωρα να γινει καποιο "μπαμ" ενος παιχτη?
19:24
Συμφωνώ με το πρώτο σκέλος. Όσο για το "μπαμ" ο καθένας το έχει κάπως διαφορετικά στο μυαλό του. Αν πάρει δηλαδή ο Ολυμπιακός τον Τιάγκο της Ατλέτικο ή τον Ροζίτσκι της Άρσεναλ, τυχαία τα ονόματα, κάποιοι θα λένε για μπαμ και κάποιοι άλλοι θα μετρούν τα... ένσημα επειδή και οι δύο είναι στα 33 από πλευράς ηλικίας.
19:24
Giannis : Τελικα τι θα γινει για τον Σαντομ ; τον πιστευεις σαν παικτη ;
19:25
Ναι, είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως έχει πεισθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Νομίζω ότι προτιμά να μείνει στη Γαλλία. 
19:25
Χαρης : Σταυρο καλησπερα.Θεωρω οτι πρεπει να αποκτηθει ενα ακομα τουλαχιστον δυνατο ονομα για την ομσαδα(π.χ εσιεν αν ειναι υγιης) για λογους αγωνιστικους και πρεστιζ
19:26
Κι εγώ δεν αποκλείω πιθανή στροφή σε Εσιέν παρότι το όνομά του διαψεύστηκε από την ΠΑΕ πριν από μερικές ημέρες. Είναι μεγάλος παίκτης για να τον αγνοήσει κανείς, σε περίπτωση που θέλει να έρθει στην Ελλάδα. 
19:26
στεργιος : Ο μανωλας υπεγραψε
19:27
Καλή του τύχη και καλή επιτυχία!
19:27
Γιώργος Νέα Υόρκη : Γιατί δε δίνουμε την ευκαιρία στον Λεάντρο; Γρήγορος και με πολύ καλό πρωτάθλημα πέρισυ με την Καλονή.Βραζιλιάνος με τρομερή μεταπωλιτική αξία & γηγενής για CL
19:28
Πέρυσι έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο με την Καλλονή, αλλά μετά ζήτησε να πάει στον ΠΑΣ και δεν έπαιξε καθόλου. Θα είναι τέραστιο ρίσκο. 
19:28
sios : τι γνώμη σου για durmaz....?
19:29
Φανταστικός ντριμπλέρ, πολύ γρήγορος και απρόβλεπτος. Νομίζω ότι θα αρέσει πολύ και θα προσφέρει...
19:29
IOANNIS : Γεια σου Σταύρο, ο Αυλωνίτης είναι χειρότερος του Μποτία των 15 κίτρινων καρτών πέρσι? Ο Κολοβός πόσο χειρότερος είναι από τον ντουρμάζ? τι ξέρεις για αυτόν?
19:30
Ο Μποτία είναι επιλογή του προπονητή, άρα κάτι παραπάνω ξέρει. Ο Κολοβός έχει φοβερά προσόντα, αλλά είναι άπειρος ακόμη. Μια σεζόν στον Πανιώνιο με τον Ιμπαγάσα δίπλα του θα του κάνει πολύ καλό. 
19:31
nikos 7 : pes ektos apo ayta poia alla onomata akougontai..kai ti eini gia sena mpam/
19:32
Δεν θέλω να αραδιάζω ονόματα. Μπαμ για μένα είναι να έρθει ένας παίκτης ποιότητας Αφελάι στον άξονα και ακόμη καλύτερος. 
19:32
panos777 : o olympiakos exei allaksei sxedon oli tin 11ada pisteveis tha ekselixthei kala auto sto c.l?
19:33
Δεν το ξέρω, αλλά και πέρυσι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και η ομάδα τα πήγε μια χαρά. 
19:33
Ηλίας : Σταύρο καλησπέρα, τη τελευταία φορά μας είπες ότι ο ντιοπ έρχεται το ίδιο βράδυ που έφυγε ο σαμαρης. Άστο καλύτερα αγόρι μου, πάλι ο βαγγέλης άλλον θα πάρει
19:34
Την ώρα που το είπα, όλες οι πληροφορίες οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα. Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Είναι εύκολο να κρίνεις εκ του αποτελέσματος... Μια μεταγραφή, όμως, είναι στον αέρα μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα και τα δεδομένα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό. 
19:34
zhshs : uparxei ediaferon gia ton paixtara macherano? gt persi apoti 3erw htan na ton kleisoume alla xalase sto telos
19:35
Πρόπερσι είχε γίνει προσπάθεια για τον Ματσεράνο, αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός. Αν το συζητάει τώρα, δεν το ξέρω. Το θεωρώ απίθανο μετά και το Μουντιάλ που έκανε να σκέφτεται Ελλάδα για επόμενο προορισμό της καριέρας του. 
19:36
aggelos7 : Όταν από μέσα Γενάρη δεν έχουμε καθαρόαιμο ουσιαστικό και καλό φορ και φτάνουμε ως τέλη καλοκαίριου.και.ακόμα κάτι λάθος πάει...
19:36
Έγιναν αρκετές προσπάθειες με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ισλανδού Φινμπόγκασον, αλλά δεν ευδοκίμησαν, πλην του Μπενίτες.
19:37
Άρης : Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μανωλά;
19:38
Ο Μποτία ή ο Αβραάμ. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
19:38
νικολας 7 : στη βραζιλια λενε οτι ο ρονι ισως κλεισει με 1,8 παλμειρας..αν ο ολυμπιακος ξεφορτωθει τον κατωτερο των απαιτησεων σαβιολα πιστευεις θα γινει κινηση..?
19:38
Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει χαραμάδα για Ροναλντίνιο.
19:39
λευτερης : ποσους μη κοινοτικους εχει ο ολυμπιακος στο ροστερ (μαζι με ολαιταν+πουλιδο); ευχαριστω
19:39
Με τους δύο που λες, φτάνουμε τους 6. Άρα ένας θα πρέπει να φύγει. 
19:39
γιάννης : δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Καστίγιο αν είναι σε καλή κατάσταση;
19:40
Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
19:40
ΜάνπςΜάνος : Μέχρι τι ώρα θα ξέρουμε σίγουρα για την εξέλιξη του Πουλίδο??
19:40
Εξαρτάται από το πόση ώρα θα διαρκέσει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μεξικό και το πόσο γρήγορα θα υπάρξει απόφαση. 
19:41
Θέμης : Αυτό που προκύπτει κατά τη γνώμη μου είναι πως δεν ενδιαφέρει την οποιαδήποτε διοίκηση πλέον η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.. Σιγά τα έσοδα.. Τι λες εσύ?
19:42
Λάθος κάνεις. Είναι βασική προτεραιότητα να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Δεν είναι κριτήριο, πάντως, ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου που έγινε 23 Αυγούστου και με 30 βαθμούς θερμοκρασία. 
19:45
Κάπου εδώ, μετά από δύο και πλέον ώρες, ο διάλογός μας έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ για την επικοινωνία και την μεγάλη συμμετοχή. Πιστεύω ότι σας κάλυψα στο μέτρο του δυνατού με τις απαντήσεις μου. Θα τα πούμε πολύ σύντομα, ίσως και αύριο, αν οι εξελίξεις το απαιτήσουν. Να είστε όλοι καλά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK