Λουτσέσκου: "Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με το "τριφύλλι" καθώς είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λουτσέσκου: "Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"

"Είμαστε απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα γιατί για 65 λεπτά ελέγξαμε το παιχνίδι. Όταν παίζεις στο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι φυσιολογικό να είσαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα παίζει καλά και δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες. Το παιχνίδι άλλαξε μετά το γκολ που δεχτήκαμε μετά από ένα λάθος δικό μας. Μια κατάσταση την οποία θα έπρεπε να έχουμε αποφύγει

Μετά από αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε χωρίς καθαρό μυαλό δίνοντας και την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να σκοράρει ένα ακόμα γκολ. Ήταν μια ξεκάθαρη κατάσταση στην οποία έπρεπε να διώξουμε την μπάλα να κυνηγήσουμε κάτι και όχι να την κρατήσουμε πίσω και να μπλέξουμε τα πράγματα.

Πιθανόν επειδή δεχτήκαμε το γκολ και είχαμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι της Τετάρτης να μην μπορούσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Είναι φυσιολογικό από την άλλη μεριά όταν έχεις τέσσερις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις να μην παίρνεις τη νίκη. Θα μπορούσα να πω ότι στα πρώτα 65 λεπτά είδαμε σαν ομάδα την SKODA Ξάνθη και μετά κάτι άλλο. Υπάρχει και η άποψη ότι σε τέσσερα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είχαμε τρία θετικά αποτελέσματα και ότι σε αυτό που χάσαμε αξίζαμε κάτι καλύτερο".

Γιατί θεωρείτε ότι η ομάδα σας δεν παρουσιάστηκε όπως στα άλλα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, μήπως βρήκε το φάρμακο για την ομάδα της Ξάνθης ο Γιάννης Αναστασίου;

"Σας είπα ότι για 65 λεπτά ελέγχαμε τον αγώνα. Αν είχαμε σκοράρει το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό. Στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράραμε με την πρώτη ευκαιρία μας και δεν δεχόμασταν κάποιο γκολ. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό μια μεγάλη ομάδα και είναι λογικό όταν δέχεσαι ένα γκολ μετά από λάθος δικό σου να υπάρχει απογοήτευση και από την άλλη είναι λογικό να έχουμε και το μυαλό μας στην ρεβάνς της Τετάρτης. Για εμάς σήμερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαν να απολαύσουν οι παίκτες μας αλλά το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Τετάρτης".

Θα μας πείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες;

"Ο Λισγάρας είναι εκτός, ο Ομπόντο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά θα έχουμε όλους τους άλλους".

Ο μόνος στόχος για έξοδο στην Ευρώπη το Κύπελλο;

"Για τα πλέι οφ είναι πλέον πολύ δύσκολα. Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο δρόμος μέχρι τώρα, καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα αρκετά παιχνίδια πριν το τέλος, είχαμε και την διπλή πίεση από τα ματς του Κυπέλλου κάτι που δεν ήταν συνηθισμένο να κάνει ομάδα. Δεν είχαμε στόχο στην αρχή πέρα από να παραμείνει η ομάδα στην Super League όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ούτε στόχο είχαμε να φτάσουμε στον ημιτελικό ή τον τελικό αλλά να το απολαύσουμε. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τους τρεις πόντους αλλά υπήρξαν και οι ψυχολογικοί παράγοντες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK