Με Κοντονή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Με Κοντονή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Για πρώτη φορά ένας Υπουργός δίνει το παρών σε σύσκεψη για μέτρα ασφαλείας ενός αγώνα ποδοσφαίρου, κάτι που μαρτυρά το ενδιαφέρον που δίνει η κυβέρνηση για την ομαλή διεξαγωγή του σαββατιάτικου ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο κ. Σταύρος Κοντονής παρευρέθηκε στα γραφεία της ΓΓΑ, στο μεγαλύτερο μέρος της σύσκεψης, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ούτως ώστε να διεξαχθεί ομαλά η αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Περιστέρι και φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από την αστυνομία για το γεγονός ότι δεν υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Επίσης, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη στα θέματα της βίας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK