"Η ΑΕΚ κλείνει τον Σα"

Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ορλάντο Σα στην ΑΕΚ έγινε αντικείμενο αναφοράς και στον αγγλικό Τύπο ο οποίος αφήνει ανοιχτές πιθανότητες στην "Ένωση" λόγω των υψηλών ποσοστών μεταπώλησης.

"Η ΑΕΚ κλείνει τον Σα"
© EMPICS SPORT

Η ΑΕΚ έχει πάρει την απόφαση να κάνει την υπέρβαση για τα οικονομικά της δεδομένα προκειμένου να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη Ρέντινγκ. Ο Σα είναι δεδομένα θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της "Ένωσης", ωστόσο η όλη υπόθεση θα κριθεί στα χρήματα που ζητάει η Ρέντινγκ.

Πάντως, από δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου προκύπτει… αισιοδοξία για τη συγκεκριμένη ιστορία αφού ρεπορτάζ της Get Reading αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "η ΑΕΚ ελπίζει πως θα κλείσει την συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό, έναντι 600χιλιάδων λιρών" κάνοντας λόγο και για τα υψηλά ποσοστά μεταπώλησης για τα οποία σας είχε ενημερώσει από χθες το Contra.gr.

H υπόθεση Σα δεν έχει ακόμα τελειώσει αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον αγγλικό σύλλογο και θα προχωρήσει το θέμα του… διακαή πόθου για την κορυφή της επίθεσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK