Γκαντεμιά για Νάπολι με τραυματισμό σοκ για Μίλικ

Αναπάντεχη αναποδιά στη Νάπολι, καθώς ο αντικαταστάτης του Ιγκουαΐν στη γραμμή κρούσης της ομάδας, Αρκάντιους Μίλικ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Πολωνίας με τη Δανία.

Γκαντεμιά για Νάπολι με τραυματισμό σοκ για Μίλικ

Οι Ναπολιτάνοι είχαν βρει την... υγεία τους στην περίπτωση του Μίλικ, ο οποίος εξαφάνισε με το... καλημέρα το κενό του Ιγκουαΐν. Όμως ο διεθνής Πολωνός επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Δεκέμβρη.

Ο τραυματίστηκε στους συνδέσμους στο αριστερό γόνατό του. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ