Ο Σαββίδης "ξέχασε" τη χορηγία στη Superleague!

Στον αέρα βρίσκεται η συμφωνία της Super League με την εταιρεία - χορηγό του Ιβάν Σαββίδη, Dimera Media Investments Ltd. Το Contra.gr αποκαλύπτει την επιστολή του Γιώργου Στράτου στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον οποίο ζητά να προχωρήσει η υπογραφή συμβάσεων, γιατί η λίγκα αντιμετωπίζει σοβαρό ταμειακό πρόβλημα κι ακόμη περιμένει τα 2,250 εκατ. ευρώ!

Ο Σαββίδης "ξέχασε" τη χορηγία στη Superleague!
stratos eggrafo savidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Οκτώβριο του 2016, στο Δ.Σ. της Super League, αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, με σκοπό να αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της λίγκας για την επόμενη διετία.

Μάλιστα τότε ο Ιβάν είχε πλειοδοτήσει (με ομόφωνη απόφαση, για το συμφέρον του Συνεταιρισμού, λόγω του ότι ήταν η υψηλότερη) των προσφορών της ΟΠΑΠ Α.Ε. και της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε. (του Βαγγέλη Μαρινάκη), παρότι την κατέθεσε μια εβδομάδα αργότερα

Έξι μήνες αργότερα, σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛH που μπορείτε να δείτε πιο κάτω και που φέρνει στην δημοσιότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Contra.gr , ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ζητά από τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει το deal, αφού ουσιαστικά τους έχει αφήσει στον αέρα!

Κι αυτό αφού βρίσκονται ακόμη στην αναμονή ενώ από τις 18 Μαρτίου, που οι συνεργάτες του Σαββίδη παρέλαβαν τα τελικά σχέδια των συμβάσεων, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ανταπόκριση από την πλευρά του!! Κοινώς ο Ιβάν τους έχει στο... περίμενε, με την κατάσταση στον Συνεταιρισμό να είναι στο κόκκινο (τεράστιο ταμειακό πρόβλημα, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή Στράτου, λόγω της...χορηγίας που ξέχασε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ).

Θυμίζουμε πως η πρόταση που έγινε στο Δ.Σ. της Super League ήταν διετής και περιλάμβανε 2.250.000€ τον πρώτο χρόνο και 2.750.000€ το δεύτερο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Αξιότιμε κύριε Σαββίδη,

Όπως γνωρίζετε, ακριβώς έξι (6) μήνες νωρίτερα (την 21/10/2016), το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε ομόφωνα και με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση σας για σύναψη σύμβασης κεντρικής χορηγίας με την εταιρεία "Dimera Media Investments Ltd", απορρίπτοντας ως υποδεέστερες δυο (2) έτερες προσφορές της ΟΠΑΠ Α.Ε. και την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.

Από την πλευρά μας και στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με τους συνεργάτες ας, δουλέψαμε με εντατικό ρυθμό στα κείμενα των συμβάσεων (τα οποία στην πορεία αφορούσαν τις εταιρείες "Σουρωτή Α.Ε. και Μακεδονία Παλάς Α.Ε.") και υποχωρήσαμε σχεδόν σε όλα τα σημεία που ζητούσαμε, αλλά διότι γνωρίζαμε πως, πάνω από κάθε συμβατικό όρο και ρήτρα, σημαντικότερο όλων ήταν ότι εν τέλει συναλλασσόμαστε με έναν άνθρωπο, όπως εσείς, με γνωστό επιχειρηματικό και ηθικό υπόβαθρο αλλά και αδιαμφισβήτητη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που για εμάς αποτελεί τη μέγιστη εγγύηση για την ομαλή λειτουργία των χορηγιών συμβάσεων.

Σε κάθε επικοινωνία μας, δεν, τονίζαμε τη βούλησή μας να υπογράψουμε άμεσα τις συμβάσεις και γι' αυτό πολλές φορές προτείναμε να έρθουμε εμείς στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουμε τα οποία ανοιχτά θέματα εκάστοτε υπήρχα, ενώ αρκετός χρόνος χάθηκε και στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της "Σουρωτή Α.Ε."

Δυστυχώς, από τις 18/3/2017 οπότε αποστείλαμε στους συνεργάτες σας τα τελευταία σχέδια συμβάσεων δεν έχουμε καμία ανταπόκριση από την πλευρά σας.

Υπό αυτό το πλαίσιο και δεδομένου ότι εντός των επόμενων ημερών επίκειται η έναρξη των playofss αλλά και του ότι η Super League αντιμετωπίζει σοβαρό ταμειακό πρόβλημα εκ της μη έναρξης λειτουργίας της σύμβασης χορηγίας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να δώσετε τις απαιτούμενες εντολές ώστε να προχωρήσουμε άμεσα με την υπογραφή των συμβάσεων.

Είναι αυτονόητο και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα, αν το επιθυμείτε να συναντηθούμε και από κοντά σε τόπο, ημέρα και ώρα που εσείς θα ορίσετε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Κ. Στράτος.

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League"

Ο Σαββίδης "ξέχασε" τη χορηγία στη Superleague!

News 24/7

24MEDIA NETWORK