Ο χάρτης της νέας Super League

Με τις ΑΕΛ και Κέρκυρα να έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους και τους Πανθρακικό και Καλλονή να κάνουν ήδη σχέδια για τη Football League, δείτε πώς διαμορφώνεται ο χάρτης της νέας Super League.

Ο χάρτης της νέας Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γνωστές έχουν γίνει όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη Super League της νέας περιόδου (2016-17).

Στη μεγάλη κατηγορία επιστρέφουν δύο σπουδαίες ομάδες της επαρχίας, με την ΑΕΛ να ξεμπερδεύει με την περιπλάνηση εκτός Super League και την Κέρκυρα να ξανακερδίζει τη θέση που έχασε πέρυσι εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Έτσι, μετά και τον υποβιβασμό της Καλλονής και του Πανθρακικού, έχει ολοκληρωθεί το παζλ του νέου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα στη Super League της νέας σεζόν θα αγωνίζονται αλφαβητικά οι: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βέροια, Ηρακλής, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη.

Οι ομάδες από την επαρχία παραμένουν 9, ενώ οι ομάδες από τα αστικά κέντρα είναι και πάλι 7.

Πέντε είναι οι ομάδες της Αττικής (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος) και δύο της Θεσσαλονίκης (Ηρακλής, ΠΑΟΚ).

Μία είναι η ομάδα της Θράκης (Ξάνθη), μία της Κρήτης (Πλατανιάς), μία των Ιωνίων (Κέρκυρα), μία της Θεσσαλίας (ΑΕΛ), μία της Ηπείρου (ΠΑΣ) και μία της Πελοποννήσου (Αστέρας).

Πλην των ομάδων της Αττικής, ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός ανήκουν επίσης στη Στερεά Ελλάδα, ενώ πλην των δύο της Θεσσαλονίκης, η Βέροια εκπροσωπεί επίσης τη Μακεδονία.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ

Ο χάρτης της νέας Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK