Αναστόπουλος: "Δεν αμαυρώνει την εικόνα μας η ήττα"

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, στάθηκε στις ατυχίες του ΟΦΗ, αλλά έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναστόπουλος: "Δεν αμαυρώνει την εικόνα μας η ήττα"

"Η καλή μέρα ή η κακή από το πρωί φαίνεται. Στην αρχή του αγώνα είχαμε τον τραυματισμό δύο παικτών, χτυπάει μετά ο Βεζυρίδης και τρώμε το γκολ. Όσο για το παιχνίδι, βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη μέρα όμως αυτό δεν μπορεί να σβήσει την πολύ καλή πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα. Ειδικά για αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα. Φάγαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση, δεν ήμασταν ο γνωστός ο ΟΦΗ", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Επαιξαν τον ρόλο τους οι απουσίες που είχαμε όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είχαμε τις φάσεις. Δεν βρεθήκαμε σε μέρα. Άλλες ομάδες έχουν να κερδίσουν 11 μήνες και άλλες έχουν κάνει 6 κολλητές ήττες. Όμως στέκομαι ότι ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμαυρώσει την πορεία που έχουμε κάνει".

Για την απουσία του Μάντζιου, ο Αναστόπουλος τόνισε: "Από την Δευτέρα θα μπει ο Μάντζιος κανονικά και Θεού θέλοντος θα τον έχουμε τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο με τον Άρη ώστε τουλάχιστον με τον Ολυμπιακό να τον έχουμε για 45 λεπτά. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος. Με μια προπόνηση θα έπαιζε;» ενώ για τον τραυματισμό του Βεζυρίδη: «Ο Βεζυρίδης υπέστη τράβηγμα που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει, παρόλο που ήθελε να συνεχίσει. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με τον Άρη. Θα το δούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK