Η αλήθεια για Σίσιτς

Επίσημη θέση πήρε ο ΟΦΗ για την υπόθεση Σίσιτς, δηλώνοντας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν δέχθηκε την πρότασή της στο πλαίσιο του οικονομικού πλάνου που έχει αποφασιστεί για την εφετινή περίοδο.

Η αλήθεια για Σίσιτς

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Προκειμένου να μην υπάρχει εσφαλμένη ενημέρωση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι στον ποδοσφαιριστή έγινε μια συγκεκριμένη πρόταση, μέσα στο οικονομικό πλάνο που έχει αποφασιστεί για την φετινή αγωνιστική περίοδο, την οποία ο ποδοσφαιριστής δεν δέχθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια και οτιδήποτε άλλο αιωρείται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ούτε εκφράζει την θέση της ΠΑΕ.

H ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει επίσης γνωστό ότι θα μείνει πιστή στο οικονομικό πλάνο που έχει καταρτίσει για όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με μεγάλο στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρίας".

Πάντως το θέμα της παραμονής του Σίσιτς δεν έχει κλείσει για τον ΟΦΗ όσο ο παίκτης παραμένει στο Ηράκλειο και. μάλιστα, προπονείται με την ομάδα, όπως συνέβη και το απόγευμα της Παρασκευής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK