Διακαής πόθος ο Χαβίτο

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλεξάντερ Κάταϊ για τον οποίο ο ΟΦΗ συμφώνησε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση μέσου, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία ο Νίκος Μαχλάς ενώ διακαής πόθος είναι ο Χαβίτο.

Διακαής πόθος ο Χαβίτο

Η Τετάρτη 31/8, τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, όπως καταλαβαίνει κανείς είναι η πλέον κρίσιμη για τα πολλά ανοικτά θέματα που υπάρχουν στην Κρητική ομάδα. Πέραν των Μπόντορ και Κατάϊ οι οποίοι θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες του ΟΦΗ, στην Κρητική ΠΑΕ γίνονται προσπάθειες και για τον μέσο που αναφέρουμε παραπάνω, αλλά και για την επιστροφή του Μοράις Ντάβινσον.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ομόνοιας και πρώην του ΟΦΗ θέλει να μείνει ελεύθερος από την Κυπριακή ομάδα, η οποία του οφείλει 120 χιλιάδες ευρώ. Σε συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον ατζέντη του Ντάβινσον και τον πρόεδρο της Ομόνοιας, ο τελευταίος του τόνισε πως για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος θα πρέπει να "χαρίσει" στην ομάδα όλο το ποσό που του οφείλει, κάτι φυσικά που δεν δέχεται η πλευρά του παίκτη. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης θα γίνει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, μήπως και βρεθεί η "χρυσή τομή", κάτι όμως που φαίνεται δύσκολο καθώς τον παίκτη θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και ο προπονητής του.

Αν ούτε και η ύστατη προσπάθεια φέρει αποτέλεσμα, τότε η περίπτωσή του θα πάει για τον Γενάρη, πάντα με το δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα χρειάζεται παίκτη για τη δεξιά πλευρά. Πιο εύκολα είναι τα πράγματα για τον Ρασίντ Αλαμπί, τον έτερο παίκτη που αναφέραμε χθες, καθώς οι Κύπριοι είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο και έτσι το θέμα είναι καθαρά στο τι θα αποφασίσουν οι Μαχλάς-Αναστόπουλος.

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται και για τον Χαβίτο ο οποίος όμως φέρεται να έχει αντιρρήσεις τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του στο να έρθουν στο Ηράκλειο, όμως και από τον Ολυμπιακό κάνουν προσπάθειες να τον μεταπείσουν καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος μάλιστα όπως φαίνεται δεν θα τον δηλώσει στη λίστα για τους αγώνες του Champions League.

Ανοικτό παραμένει και το θέμα μιας άλλης μεγάλης επιστροφής, αυτής του Μανόλη Ρουμπάκη. Ο παίκτης έχει δεχθεί κρούση από τον ΟΦΗ και οι δύο πλευρές είναι σε ανοικτή επικοινωνία, θέμα όμως που μπορεί να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς σαν ελεύθερος παίκτης ο Ρουμπάκης έχει προθεσμία μέχρι τις 10/9. Για έναν άλλο παίκτη που είχε απασχολήσει έντονα τα μετεγγραφικά του ΟΦΗ, τον Αυστραλό Νέϊθαν Μπέρνς της ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν η περίπτωσή του απομακρύνεται καθώς θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Ένωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK