Έρχεται το Σάββατο στο Ηράκλειο ο Βέρα

Ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΟΦΗ, ο Χάιμε Βέρα, θα βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Την επομένη, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανθρακικό, θα τιμηθεί για την προσφορά του στον Κρητικό σύλλογο.

Έρχεται το Σάββατο στο Ηράκλειο ο Βέρα

Ο Χιλιανός παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός θα πετάξει στις 4.10 μμ. του Σαββάτου από την Αθήνα και λίγο πριν από τις 5μ.μ. θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης". Είναι η πρώτη επίσκεψη του Βέρα στο αγαπημένο του Ηράκλειο έπειτα από 20 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 1992 οπότε αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ, την φανέλα του οποίου φορούσε από το 1987.

Οι επιδόσεις του Βέρα συνδέθηκαν με ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κρητικής ομάδας. Εξ ου και η εκδήλωση προς τιμήν του στο περιθώριο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό, την Κυριακή (15:00) στο "Γεντί Κουλέ".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βέρα επρόκειτο να μεταβεί στο Ηράκλειο προ δυο εβδομάδων, αλλά η άφιξή του αναβλήθηκε εξαιτίας της αιφνίδιας απόλυσης του ομοσπονδιακού προπονητή της Χιλής, του οποίου ήταν βοηθός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK