Έβαλε... δέκα ο ΟΦΗ

Τα... σπασμένα της εκληρής προετοιμασίας του ΟΦΗ πλήρωσε η εραστεχνική ομάδα που αντιμετώπισε τους Κρητικούς την Τετάρτη στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας.

Έβαλε... δέκα ο ΟΦΗ

Σημασία έχει ότι απέναντι στους ερασιτέχνες Ολλανδούς οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη εμφανίστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι, σκοράροντας... δέκα φορές (10-1 το τελικό σκορ... αν δε χάθηκε ο λογαριασμός).

Τα γκολ για τον ΟΦΗ πέτυχαν: 18′ και 34′Λαμπρόπουλος,33′Κουτσιανικούλης,42' Κάλαϊτζιτς,47′ και 49′Φραγκουλάκης, 52′ και 70′Όγιος,65′Ροβύθης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ χρησιμοποίησε όπως συνηθίζει δυο ενδεκάδες, μια ανά ημίχρονο. Στο πρώτο έπαιξαν οι Αγριμάκης, Στάθης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Ζβασίγια, Μπανούσης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Φαζός, Βερόν, Μπανούσης, Ροβύθης, Όγιος και Νιμανί.

Το σοβαρό φιλικό του ΟΦΗ είναι το ερχόμενο Σάββατο με την ολλανδική Ντεν Χάαγκ (18.00, NOVA), στο οποίο ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK