Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Κατατέθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η σύνθεση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία συμμετέχουν πέντε νέα πρόσωπα.

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοίκηση αρχικά θα είναι επταμελής, με την προσθήκη αργότερα τεσσάρων επιπλέον προσώπων προερχόμενων από τους υπόλοιπους (πλην Ηρακλείου) νομούς της Κρήτης.

Τα νέα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, που θα συγκροτηθεί σε σώμα μετά την έγκριση του Πρωτοδικείου (την Παρασκευή), είναι οι επιχειρηματίες Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Τσαμπουράκης, Κυριάκος Κυπριωτάκης, ο γιατρός Κυριάκος Κακαβελάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Από την προηγούμενη διοίκηση Πρωτοδικείου συμμετέχουν ο εκπρόσωπος του δημάρχου Ηρακλείου, Κώστας Τουγλής, και ο Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος θα αναλάβει πιθανότατα τη θέση του προέδρου. Ο τελευταίος έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την κατάθεση της λίστας στο Πρωτοδικείο:

"Καταβάλαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα βρήκαμε ανταπόκριση σε αυτά τα άτομα στα οποία πέφτει ένα μεγάλο βάρος. Το μόνο σύνθημα που μπορώ να τους πω είναι καλό κουράγιο γιατί έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους. Εμείς μπήκαμε στο νέο συμβούλιο για την σωτηρία της ομάδας. Μας έχουν πλησιάσει και άλλα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την ΠΑΕ ΟΦΗ και με τα οποία έχουμε συμφωνήσει προφορικά και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν μόλις κάνουμε το πρώτο συμβούλιο.

Η εποχή που έμπαιναν παράγοντες στον ΟΦΗ χωρίς λεφτά τελείωσε. Αυτοί που θα μπαίνουν στη διοίκηση της ομάδας από εδώ και πέρα θα πρέπει να συνεισφέρουν και οικονομικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που αποδέχθηκαν να μπουν στη νέα διοίκηση και πιστεύω ότι με την αγάπη τους θα βάλουν ένα λιθαράκι για να πάει η ομάδα μπροστά. Όλα τα μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής θα συμβάλλουν οικονομικά μαζί και με άλλους φίλους της ομάδας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK