Κατσίκης: "Έχουμε δεχθεί απίστευτο πόλεμο"

Στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ να πληρώσει τις οφειλές του παρελθόντος αναφέρθηκε ο δικηγόρος της κρητικής ΠΑΕ, Βασίλης Κατσίκης, ο οποίος μιλώντας στο "SPORT24 Magazino" και στους Παντελή Βλαχόπουλος και Ανδρέα Παλομπαρίνι επεσήμανε πως ο σύλλογος δέχεται απίστευτο πόλεμο.

Κατσίκης: "Έχουμε δεχθεί απίστευτο πόλεμο"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον SPORT24 Radio:

Για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ σχετικά με τις οφειλές του παρελθόντος: "Ο Νίκος Μαχλάς δίνει έναν μεγάλο αγώνα, χωρίς μάλιστα να έχει τη στήριξη άλλων μελών της Super League. Συζητάει με τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές για τα οφειλόμενα και όπως φαίνεται θα υπάρξει συμφωνία.

Είχαμε ζητήσει και από το δικαστήριο και από τη Λίγκα περιθώριο να αποπληρώσουμε τα χρέη μας. Έπρεπε να μας δώσουν ένα χρονικό περιθώριο 10 ημερών και αν δεν τα καταφέρναμε να λαμβάνονταν τα ανάλογα μέτρα. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν η ομάδα υποβιβαστεί, όλοι θα χάσουν τα χρήματά τους.

Ή δεν καταλαβαίνουν ή δεν τους ενδιαφέρει, επειδή εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα. Έχουμε δεχθεί απίστευτο πόλεμο στις συνεδριάσεις της Λίγκας, κυρίως από τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν συνάδει ούτε με το αθλητικό ούτε με το συνεταιριστικό πνεύμα".

Πόσα χρήματα έδωσε τον περασμένο μήνα ο ΟΦΗ σε οφειλές: "6-7 Έλληνες ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνονται την κατάσταση, έχουν υποχωρήσει αναφορικά με τις απαιτήσεις τους και έχουν πει να τους καταβάλλει η ομάδα χρήματα όποτε έχει. Έρχονται όμως οι ξένοι και προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του ΟΦΗ.

Τον περασμένο μήνα δόθηκαν σε παλιούς ποδοσφαιριστές 150.000 ευρώ, μέσω εκχωρήσεων. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από έσοδα από τη Λίγκα και τον ΟΠΑΠ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK