ΠΑΕ ΟΦΗ: "Βατσινά, είσαι καταστροφή"

Δριμεία επίθεση κατά του Φανούρη Βατσινά εξαπολύει η ΠΑΕ ΟΦΗ, με αφορμή την αθέτηση εκ μέρους του πρώην προέδρου της συμφωνίας για την αποδέσμευση ποσού 66.000 ευρώ από τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Βατσινά, είσαι καταστροφή"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της Κρητικής ΠΑΕ:

"Η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να κάνει αναφορά στο κ. Φανούρη Βατσινά, γιατί δείχνει άδικη και καταστροφική συμπεριφορά σε βάρος της ομάδας μας. Ο κ. Φ. Βατσινάς είχε συμφωνήσει και πήρε στο πρώτο δίμηνο του 2012 300.000 ευρώ έναντι της οφειλής που δικαιούται με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει με την διοίκηση του κ. Ν. Μαχλά. Ο κ. Φ. Βατσινάς συμφώνησε λόγω της κατάσχεσης που έχει κάνει σε βάρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ στον ΟΠΑΠ να εκταμιεύσει ποσό 66.000 ευρώ.
Δυστυχώς ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ πήρε τα χρήματα, όμως ποτέ δεν τα έδωσε στη ΠΑΕ-ΟΦΗ. Η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ καταγγέλΛει τη συμπεριφορά του κ. Φ. Βατσινά, ο οποίος ενώ σχυρίζεται ότι θέλει να βοηθήσει τον ΟΦΗ, με τις πράξεις του κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει την ομάδα μας".

Το συμφωνητικό

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί το πρωί της Τετάρτης, η ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ θα παρουσιάσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί επί προεδρίας Μαχλά με τον Φ. Βατσινά, προκειμένου να απαντήσει στον ισχυρισμό του πρώην προέδρου (σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας) ότι δεν υπάρχει καμία γραπτή συμφωνία που να τον δεσμεύει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK