Πετράκης: "Τα παιδιά θέλουν στήριξη"

Ο Γιάννης Πετράκης στήριξε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τόνισε ότι πλέον η προσοχή όλων στο σύλλογο στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Άρη καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια.

Πετράκης: "Τα παιδιά θέλουν στήριξη"

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα: "Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς, είχαμε ως αποτέλεσμα να χάσουμε την χημεία μας ως ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και η εικόνα μας ήταν καλύτερο από το πρώτο και πρέπει να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη και χρειάζονται μεγάλη βοήθεια ούτως ώστε να πάρουν τις εμπειρίες ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί για την επόμενη ημέρα. Το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και πλέον το μυαλό μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ δεν θέλησε να "ανοίξει τα χαρτιά του" και αρκέστηκε να πει απλά ότι "είναι νωρίς για να μιλάμε για τέτοια θέματα".

Τέλος, αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του είπε πως "το μυαλό μας είναι στο πως θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που έχουμε φτάσει. Είναι σπουδαίο που έχουμε παιδιά με ταλέντο απλά είναι σημαντικό να τα υποστηρίξουμε και να τα στηρίξουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK