Πετρόπουλος: "Ήταν τιμή μου που δούλεψα με τον Γκατούζο"

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε κι επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Πετρόπουλο, με τον 28χρονο επιθετικό να τονίζει πως ήταν τιμή του που δούλεψε με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Πετρόπουλος: "Ήταν τιμή μου που δούλεψα με τον Γκατούζο"
INTIME

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποτελεί κι επίσημα παρελθόν για την Κρητική ομάδα, ενώ με δηλώσεις μετά τη λύση του συμβολαίου "έπλεξε" το εγκώμιο του προπονητή της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

"Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο, την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου καθώς και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα για την συνεργασία μας σε αυτή την δεύτερη βραχύχρονη παρουσία μου στο Ηράκλειο.

Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα αλλά ήταν απαραίτητη για πολλούς λόγους. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω και να προσφέρω όσα ήθελα στον ΟΦΗ που σίγουρα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Θέλω να τονίσω πως η ομάδα έχει την τύχη να έχει στην οικογένεια της τον κ. Γκατούζο, μια παγκόσμια προσωπικότητα που έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και δίνει πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα.

Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του και εύχομαι στην ομάδα και στον ίδιο καλή επιτυχία στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν".

Διαβάστε ακόμα:

Τέλος ο Πετρόπουλος από τον ΟΦΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK