Πουλινάκης: "Και 4 Κρητικές ομάδες στη Super League"

"Toυ χρόνου να γιορτάσουμε και τέταρτη ομάδα από την Κρήτη στη Super League", ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης ως επί τιμή προσκεκλημένος στη φιέστα του ΑΟ Χανίων για την άνοδο στη Football League.

Πουλινάκης: "Και 4 Κρητικές ομάδες στη Super League"

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επιτυχία της ομάδας των Χανίων, η Κ20 του ΟΦΗ έδωσε φιλικό ματς στο εθνικό στάδιο της πόλης με την τοπική ομάδα, ενώ ο Μάνθος Πουλινάκης βράβευσε τους Χανιώτες για την άνοδο.

Μετά τις εκδηλώσεις και το ματς, ο πρόεδρος του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: " Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στα Χανιά για να γιορτάσουμε μαζί με τον ΑΟΧ την άνοδό του στη Β’ Εθνική. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ για να γιορτάσουμε τέσσερις ομάδες από την Κρήτη στην Α’ Εθνική, με την άνοδο του ΑΟΧ. Μακάρι να αποδειχθούμε γουρλήδες".

Ο Μάνθος Πουλινάκης ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου και είπε: "Θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα απ’ ό,τι την προηγούμενη χρονιά που ήταν πιο δύσκολη. Δουλεύουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ευελπιστούμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα σχετικά με την αδειοδότηση, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις ώστε στη φετινή χρονιά να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK