«Πρωτοχρονιάτικο» επεισόδιο Σίσιτς-Βάντο

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα και τη διοικητική αβεβαιότητα έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα στον ΟΦΗ, απόρροια του οποίου υπήρξε το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των Βάντο και Σίσιτς.

«Πρωτοχρονιάτικο» επεισόδιο Σίσιτς-Βάντο

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια εξαιτίας ενός... τάκλιν. Ο Βάντο προσπάθησε με... υπερβάλλοντα ζήλο να πάρει την μπάλα από τον Σίσιτς, γεγονός που εξόργισε τον Σλοβένο, ο οποίος κινήθηκε προς τον Βραζιλιάνο με πρόθεση να τον χτυπήσει.

Βλέποντας τις άγριες διαθέσεις του Σίσιτς, οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον συγκρατήσουν και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η συμπλοκή. Ο Αναστόπουλος διέκοψε το "διπλό" και έστειλε όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση. Εκεί, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του, τους τόνισε ότι έχει παρατηρήσει και στο παρελθόν κρούσματα απειθαρχίας -όχι τόσο σοβαρά- και ζήτησε αυστηρά να μην επαναληφθούν. Το θέμα πάντως με τους δύο παίκτες δεν έληξε, καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ θα εισηγηθεί να τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Το ερώτημα είναι ποιος θα τους το επιβάλει, καθώς από την Παρασκευή ο ΟΦΗ είναι ακέφαλος διοικητικά - η διοίκηση έχει παραιτηθεί και οι διαδικασίες για τον ορισμό διοικούσας επιτροπής από το πρωτοδικείο Ηρακλείου θα ξεκινήσουν από Δευτέρα.

Παρέμβαση Ξημέρη

Πάντως, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, συνοδευόμενος από τους πρώην συμβούλους της ΠΑΕ Κουτάντο και Τουγλή, συναντήθηκε με τους παίκτες προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που θα γίνουν και να τους καθησυχάσει, ώστε ανεπηρέαστοι να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ο κ. Ξημέρης, μάλιστα, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος: « Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στη δουλειά σας και πώς θα πάρετε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι για να δώσετε χαρά στους εαυτούς σας και στους φίλους της ομάδας μας. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Σας διαβεβαιώνω ότι το αργότερο έως την Τετάρτη ο ΟΦΗ θα έχει ισχυρή διοίκηση που θα αποτελείται από φίλους της ομάδας που προέρχονται από το κοινωνικό και επιχειρηματικό φάσμα του Ηρακλείου. Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στη δουλειά σας και να μην σας απασχολεί τίποτα άλλο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK