Στο Ηράκλειο ο Κάταϊ, τι έγινε με Ιγκλέσιας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλεξάντερ Κάταϊ, ο οποίος πήγε από το αεροδρόμιο στο ΒΑΚ για την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Τι έγινε με Ιγκλέσιας.

Στο Ηράκλειο ο Κάταϊ, τι έγινε με Ιγκλέσιας

Ο 20χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός που θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, είχε την πρώτη γνωριμία με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους νέους του συμπαίκτες.

Αργότερα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
" Ηρθα στον ΟΦΗ γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τον βοηθήσω και να με βοηθήσει. Ξέρω ότι έχω μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μέσα από την προσπάθεια που θα κάνω για την ομάδα θα βοηθηθώ σε προσωπικό επίπεδο και, φυσικά, θα γίνω καλύτερος. Έχω ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού".

Η υπόθεση Ιγκλέσιας

Παρελθόν πριν καν γίνει... παρών για τον ΟΦΗ αποτελεί ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος ήταν ο υπό απόκτηση μέσος που είχε αναφέρει το Contra.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η κρητική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει ως ελεύθερο από την ΑΕΛ τον 26χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο, αλλά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του παρουσιάζονται πολλά εμπόδια που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μαχλάς είχε έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο ατζέντης του παίκτη τονίζει στον πελάτη του ότι θα ήταν προτιμότερο να μην φύγει από το θεσσαλικό σύλλογο, καθώς έχει ένα πάρα πολύ καλό συμβόλαιο που αγγίζει τις 190 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ο ίδιος ο Ιγκλέσιας, μολονότι είχε συμφωνήσει προφορικά με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, προτιμά να παραμείνει στην ΑΕΛ παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται. Αυτό κάθε άλλο παρά αρέσει στην νυν ομάδα του, η οποία θα προτιμούσε να απαλλαγεί από το "αλμυρό" του συμβόλαιο.

Στην περίπτωση, πάντως, που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ιγκλέσιας, υπάρχει εναλλακτική λύση "καλύτερη από του Αργεντινού ποδοσφαιριστή", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαχλάς. Πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από την κοινοτική αγορά και δεν έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Χαβίτο, οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα την παλέψουν μέχρι τέλους αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Για την επιθετική γραμμή εξετάζονται ακόμα 2-3 καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ξένη αγορά.

Εξάλλου, ο Νίκος Μαχλάς θα μείνει στην Αθήνα και την Πέμπτη (01/09) λόγω του διοικητικού συμβουλίου της Super League.

Προσφυγή ο Κασμερίδης

Προσφυγή προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία του αλλά και τα χρήματα που του οφείλονται από τον ΟΦΗ κατέθεσε την Τετάρτη το πρωί (31/08) ο Αλέξης Κασμερίδης.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας, που είχε ειδοποιηθεί εδώ και καιρό από τον Νίκο Αναστόπουλο ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά, βρισκόταν σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Η "χρυσή" τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, δεν βρέθηκε και έτσι ο Κασμερίδης επέλεξε να καταφύγει στην έσχατη λύση της προσφυγής την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να μείνει ελεύθερος.

Η προσφυγή του Σερραίου ποδοσφαιριστή θα εκδικαστεί τη Δευτέρα το πρωί (05/09), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Θρασύβουλο. Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστο αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή του αυτή την περίοδο ή τον Ιανουάριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK