Συζήτηση Πουλινάκη-Σαρρή για τις αδειοδοτήσεις

Με αντικείμενο συζήτησης τις ποινές αδειοδότησης και το "πάγωμα" της αφαίρεσης βαθμών από τις προσφυγές, συναντήθηκαν την Πέμπτη οι Γιώργος Σαρρής και Μάνθος Πουλινάκης.

Συζήτηση Πουλινάκη-Σαρρή για τις αδειοδοτήσεις

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε τις θέσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφορικά με την πρόταση που κατέθεσε στο πρόσφατο Δ.Σ. της Super League. Η Κρητική ΠΑΕ έχει ξεκινήσει προσπάθεια για το "πάγωμα" των προσφυγών που έχουν περάσει στην φάση της ενεργοποίησης αφαίρεσης βαθμών απο το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η διοργανώτρια αρχή φέρεται να εξετάζει θετικά μια συνολική ρύθμιση για όλες τις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, την επόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί η προσφυγή 11 ποδοσφαιριστών που έχουν ζητήσει ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης βαθμών αν δεν τους καταβληθεί η δόση του Οκτωβρίου.

Μετά τη συνάντηση Πουλινάκη-Σαρρή η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου που είναι και εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία, ως εκπρόσωπος της Super League, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή και αφού τον συνεχάρη και δια ζώσης για την εκλογή του, συζήτησαν θέματα που έχουν άμεση σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόταση που κατέθεσε ο Μάνθος Πουλινάκης και ο ΟΦΗ σχετικά με τις αδειοδοτήσεις και τις ποινές για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια αλλά και για το φλέγον θέμα σχετικά με το «πάγωμα» των ποινών από το διαιτητικό δικαστήριο μέχρι, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να βελτιωθούν τα οικονομικά των ΠΑΕ μέσα από μια σειρά μέτρων που αναμένεται να παρθούν για την οικονομική τους εξυγίανση.

Η πρόταση του ΟΦΗ για τις αδειοδοτήσεις άρεσε ιδιαίτερα στον κ. Σαρρή, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα την αναλύσει σε βάθος μαζί με τους συνεργάτες του και θα την στηρίξει εφόσον θα είναι προς την θετική κατεύθυνση για το ποδόσφαιρο μας".

Πρόβλημα με τα εισιτήρια του ματς ΟΦΗ-Βέροια

Αδύνατη είναι η σφράγιση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Βέροια, αφού η εφορία Ηρακλείου τελεί υπό κατάληψη από απεργούς. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη μέχρι το πρωί της Παρασκευής, θα ζητηθεί εναλλακτική λύση από τη Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK