Τελειώνει Δερμιτζάκη, θέλει Νιόπλια

Διαδικαστικό είναι πλέον το θέμα της λύσης της συνεργασίας του Παύλου Δερμιτζάκη με τον ΟΦΗ, που αναζητεί τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια.

Τελειώνει Δερμιτζάκη, θέλει Νιόπλια

Ο υπό αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών προπονητής είχε το βράδυ της Δευτέρας τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη για την εξεύρεση της φόρμουλας ώστε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Από το βράδυ της Κυριακής ήταν πλέον δεδομένη η πρόθεση της διοίκησης του ΟΦΗ για την αντικατάσταση του Δερμιτζάκη, υπό την καθοδήγηση του οποίου οι Κρητικοί δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από 7 αγώνες πρωταθλήματος.

Η λύση της συνεργασίας πιθανότατα θα επισημοποιηθεί στη συνάντηση που θα έχουν εκ του σύνεγγυς οι δυο πλευρές την Τρίτη, οπότε επιστρέφει ο Δερμιτζάκης από την Καβάλα.

Νιόπλιας, ο βασικός υποψήφιος

Αναφορικά με τον επόμενο προπονητή του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας φέρεται ως ο υπ' αριθμόν ένα υποψήφιος. Ο μέχρι πρόσφατα ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου ο οποίος έχει συνδέσει ως ποδοσφαιριστής το όνομά του με τη "χρυσή" εποχή του ΟΦΗ, είναι ούτως ή άλλως μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου ενώ διατηρεί εξαιρετική σχέση με υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου όπως ο Νίκος Μαχλάς. Ήδη άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις με τον Νιόπλια, χωρίς πάντως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Μεταξύ των υποψηφίων εμφανίζονται και ο Νίκος Αναστόπουλος με τον Σάκη Τσιώλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK