Τελειώνουν οι υποθέσεις Φερνάντεζ και Ζβασίγια, αισιοδοξία για Όγιος

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφές των Ζβασίγια και Φερνάντεζ στον ΟΦΗ, που φουλάρει για την απόκτηση του Όγιος. Ανακοινώθηκε ο Φραγκουλάκης.

Τελειώνουν οι υποθέσεις Φερνάντεζ και Ζβασίγια, αισιοδοξία για Όγιος

Ο 22χρονος στόπερ από τη Ζιμπάμπουε ξεπέρασε το πρόβλημα με τη βίζα του και αναμένεται στο Ηράκλειο τις προσεχείς ημέρες για να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία του με τους Κρητικούς.

Θετική έκβαση φαίνεται να έχει και η υπόθεση Φερνάντεζ, αφού τη συμφωνία με τον Πορτογάλο άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ακολούθησε -έπειτα από σειρά διαπραγματεύσεων- η συγκατάθεση της Τβέντε στην οποία ανήκει. Μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται στο Ηράκλειο για τα διαδικαστικά της μεταγραφής.

Κάπως πιο σύνθετα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του Αργεντινού Όγιος, αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και άλλες ομάδες. Οι του ΟΦΗ, πάντως, αισιοδοξούν ότι θα ευοδωθεί και αυτή η -σπουδαία- μεταγραφή, ενώ ιστοσελίδες της Αργεντινής θεωρούν τον Όγιος παίκτη του ΟΦΗ.

Πέραν των παραπάνω υποθέσεων, οι Κρητικοί εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις υποψηφίων για τη θέση του (βασικού) κεντρικού αμυντικού, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Νιμανί. Πηγές του ΟΦΗ δεν αποκλείουν μια επιπλέον κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει υπέρβαση του μπάτζετ που είχε εξ αρχής προβλεφθεί για τις ανάγκες του ρόστερ.

Φραγκουλάκης: "Θα δώσω τα πάντα"

Στο μεταξύ, επισημοποιήθηκε την Πέμπτη η μεταγραφή του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος υπέγραψε το -τριετές- συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ.

" Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στο Ηράκλειο και την ομάδα που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν, αλλά και για να πάμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ ψηλότερα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο", δήλωσε ο 30χρονος μέσος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK