Τετάρτη της κρίσεως στον ΟΦΗ

Με έντονα κριτική διάθεση και αποφασισμένοι να λάβουν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για το οικονομικό-διοικητικό πρόβλημα, θα προσέλθουν στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, την Τετάρτη, οι εκπρόσωποι των συνδέσμων φιλάθλων και του Συλλόγου μετόχων.

Τετάρτη της κρίσεως στον ΟΦΗ

Στις συσκέψεις στελεχών τόσο του οπαδικού κινήματος του ΟΦΗ όσο και της λαϊκής μετοχικής βάσης της ΠΑΕ, αποφασίστηκε να ζητηθούν εξηγήσεις από όσους ευθύνονται για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Συνδεσμίτες και μικρομέτοχοι αναμένεται να προσέλθουν μαζικά την Τετάρτη (02/05-16.00) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, από την οποία ελπίζεται ότι θα προκύψει διοίκηση ικανή να διαχειριστεί την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει ο ιστορικός σύλλογος.

Οι ζυμώσεις για τη συγκρότηση σχημάτων τα οποία θα επιδιώξουν να αναλάβουν τη διοίκηση βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες και θα κορυφωθούν λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Στις σχετικές επαφές συμμετέχουν παλαιοί και νυν παράγοντες του ΟΦΗ, αλλά έως αυτή την ώρα κανείς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Στη Γ.Σ. της Τετάρτης θα κριθεί και η τύχη της πρότασης του πρώην προέδρου Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη για την άμεση ενίσχυση της ΠΑΕ με ποσό 500.000 ευρώ από την πλευρά του εφόσον κάτι ανάλογο πράξουν και οι υπόλοιποι πρώην πρόεδροι.

Την κατάληξη που θα έχει η Γ.Σ. της ΠΑΕ περιμένουν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους. Εάν υπάρξει αξιόπιστο (από πάσης πλευράς) διοικητικό σχήμα, πολλοί θα θελήσουν να παραμείνουν - σε διαφορετική περίπτωση οι περισσότεροι θα σπεύσουν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK