Το αντίο του ΟΦΗ στον Απόστολο Παπουτσάκη

Μεταξύ των συλλυπητηρίων ανακοινώσεων και δηλώσεων για την απώλεια του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη ιδιαίτερη σημασία έχουν οι προερχόμενες από την οικογένεια του συμπολίτη ΟΦΗ.

Το αντίο του ΟΦΗ στον Απόστολο Παπουτσάκη

Εκ μέρους του επίσημου ΟΦΗ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κλάδος δήλωσε για τον εκλιπόντα:
" Έτυχε να γνωρίσω προσωπικά έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου τον Απόστολο Παπουτσάκη. Ηταν άνθρωπος ευγενής, ειλικρινής, συνεπής. Η καλοσύνη και ο σεβασμός που ένιωθε για το συνάνθρωπο ήσαν στοιχεία που έκαναν να κερδίζει το συνομιλητή του αλλά και όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί του. Ήθελε να προσφέρει στον τόπο του και αυτό το έδειχνε με έργα".

Δήλωση για την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη έκανε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης: " Χάσαμε έναν άνθρωπο που το ήθος του, η ειλικρίνεια και η προσφορά του ήταν ανεκτίμητες. Μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ μαζί του στη Σούπερ Λιγκ και γνώριζα πόσο μεγάλη εκτίμηση του έτρεφαν οι άλλοι παράγοντες, αλλά και πόσο μεγάλο σεβασμό ενέπνεε στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε τοπικό επίπεδο γνωρίζουμε όλοι την προσφορά του και όχι μόνο στην ΠΑΕ Εργοτέλης. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, να του ευχηθούμε καλό ταξίδι και να πούμε στους οικείους του ότι τους αφήνει μια μεγάλη κληρονομιά και πως θα μείνει αξέχαστος σε όλους”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι δυο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ, "Snakes" και "Κρήτες":

" Συγκλονισμένοι σήμερα μάθαμε για το χαμό του αγαπητού σε όλους Απόστολου Παπουτσάκη. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Εξάλλου στον επίσημο λογαριασμό του ΟΦΗ στο Facebook υπήρξε η ακόλουθη ανάρτηση: " Έφυγε ένα μεγάλος Κρητικός. Καλό ταξίδι Απόστολε Παπουτσάκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK