Εμπλοκή για Ταμούδο, γλιτώνει το νυστέρι ο Παπάζογλου

Οι αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις του Ταμούδο καθιστούν απαγορευτική προς το παρόν για τον ΟΦΗ τη μεταγραφή του Ισπανού άσου.

Εμπλοκή για Ταμούδο, γλιτώνει το νυστέρι ο Παπάζογλου

Ο 35χρονος πρώην αρχηγός και αρχισκόρερ της Εσπανιόλ βρέθηκε τη Δευτέρα στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τον Έλληνα εκπρόσωπό του και είχαν σειρά συζητήσεων με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη.

Η αρχική διαφορά στο οικονομικό ήταν της τάξεως των 20.000 ευρώ, ποσό που δεν φαινόταν ικανό να χαλάσει τη συμφωνία. Ενώ όλα έδειχναν ότι η υπόθεση θα κλείσει ευνοϊκά για τους Κρητικούς, η πλευρά του Ταμούδο πρόβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, που εν τέλει υπερέβαιναν τις δυνατότητες της ΠΑΕ ΟΦΗ, με συνέπεια να υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεση μεταγραφής. Με βάση τα δεδομένα της στιγμής, οι πιθανότητες να γίνει ο Ταμούδο παίκτης του ΟΦΗ είναι ελάχιστες.

Γλιτώνει την επέμβαση ο Παπάζογλου

Ο ειδικός ορθοπεδικός που εξέτασε τον Σάκη Παπάζογλου απεφάνθη ότι το πρόβλημά του στη μέση μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον έθετε νοκ άουτ για το επόμενο δίμηνο.

Πάντως ο σέντερ φορ του ΟΦΗ, του οποίου η απουσία στην πρεμιέρα ήταν αισθητή, θα λείψει από τα δυο επόμενα ματς της ομάδας του (στη Βέροια και με τον Πλατανιά). Υπολογίζεται ότι η αποθεραπεία του θα ολοκληρωθεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, ώστε να επανέλθει για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης την 4η αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK