Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Όγιος

Ο Μάικλ Όγιος ανακοινώθηκε την Τρίτη από την ΠΑΕ ΟΦΗ και λίγο αργότερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας, η οποία έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2014.

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Όγιος

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΟΦΗ και στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα", δήλωσε αρχικά ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρητικού συλλόγου.

Στη συνέχεια ο Μάικλ Όγιος προσέθεσε: "Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ που έχω μάθει και έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο Ηράκλειο και στην ομάδα".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, εξάλλου, αναφέρει: "Ο Μάικλ Όγιος (1992) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ καθώς υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο, για ένα έτος με οψιόν αγοράς από πλευρά της ΠΑΕ. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Εστουδιάντες από το 2007 ενώ έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής U20".

News 24/7

24MEDIA NETWORK